„Este inadmisibila aceasta atitudine de golan a unui senator”. Petitie, romanii semneaza pentru ca Badalau sa demisioneze din Parlament

politica

O petitie prin care i se solicita lui Niculae Badalau sa demisioneze din Parlament a fost postata sambata pe internet. „Este datoria noastra, a romanilor, sa incepem salubrizarea institutiei care trebuie sa legifereze in numele nostru si pentru noi, romanii, iar noi avem datoria de a solicita senatorului Badalau sa demisioneze din functia in care romanii l-au trimis pentru a-i reprezenta or nu pentru a-i insulta!”, afirma autorul petitiei.

„Domnule Badalau, daca reusiti sa gasiti in dumneavoastra fie si cea mai fina urma de decenta, ar trebui ca in acest moment sa demisionati din functia de senator in Parlamentul Romaniei pentru ca aceasta functie presupune ca reprezentati o mica parte dintre romanii giurgiuveni or giurgiuvenii nu gandesc si nu se exprima asa la adresa fratilor si surorilor lor, la adresa mamelor si fiicelor lor, la adresa nepotilor si tatilor lor!

Efectul grobianismului PSD se vede pana si in reactiile societatii la anumiti stimuli. Intr-o tara care nu ar fi fost blestemata ca ani de zile sa suporte, pana la a se invata cu ea, mitocania reprezentantilor cetatenilor in Parlament, mitocania unora ca Florin Iordache, Codrin Stefanescu, Catalin Radulescu, Niculae Badalau, Serban Nicolae, Nicolicea, Bacalbasa etc, afirmatiile referitoare la diaspora facute de hotul condamnat, senatorul Niculae Badalau, ar fi generat proteste prin care sa i se solicite demisia din Parlamentul Romaniei!

Este inadmisibila aceasta atitudine de golan a unui senator in Parlamentul Romaniei!

Este datoria noastra, a romanilor, sa incepem salubrizarea institutiei care trebuie sa legifereze in numele nostru si pentru noi, romanii, iar noi avem datoria de a solicita senatorului Badalau sa demisioneze din functia in care romanii l-au trimis pentru a-i reprezenta or nu pentru a-i insulta!”, afirma autorul petitiei.

Petitia a strans peste o mie de semnaturi in numai cateva ore.

Petitia poate fi semnata aici.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: