„Este ingrozitor, nu pot sa cred”. Pieleanu, socat de rezultatul unui sondaj. Faliment al manipularilor PSD

politica

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat miercuri, la Antena 3, un sondaj de opinie din care reiese ca principala preocupare a romanilor este coruptia. Pieleanu s-a declarat socat.

Pieleanu a declarat ca sondajul a avut o intrebari deschise legate de principalele probleme ale tarii, adica respondentii au indicat singuri ce ii deranjeaza, fara a alege intre diferite optiuni. El s-a declarat socat ca cea mai mare problema indicata de respondenti a fost coruptia. Peste 54% s-au declarat preocupati de acest subiect.

„Este ingrozitor, nu pot sa cred ca jumatate dintre romani au o problema cu coruptia”, s-a vaicarit Pieleanu, care s-ar fi asteptat ca acestia sa indice lipsa autotrazilor sau sanatatea.

La fel de ingrozitor i s-a parut lui Pieleanu ca pe locul doi intre preocuparile romanilor se afla „clasa politica si conflictul politic”. Peste 35% dintre respondenti sunt nemultumiti de aceasta situatie.

„Sanatatea” se afla abia pe locul 5, a mai aratat Pieleanu. „Incredibil”, s-a mirat realizatorul Radu Tudor.

Sondajul lui Pieleanu contrazice flagrant discursul oficial al PSD si al liderului Liviu Dragnea. El a declarat in mai multe randuri ca romanii nu mai sunt preocupati de coruptie, ci de nivelul salarizarii si de locurile de munca.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: