„Este ireal de jenant. Europenii sunt perplecsi”. Un europarlamentar PSD dezvaluie cum reactioneaza Bruxellesul la ultimele evenimente din Romania

politica

Europarlamentarul Catalin Ivan anunta ca se simte „ireal de jenat” sa fie intrebat din nou de ce PSD vrea sa „pice” si acest guvern. 

„Este ireal de jenant sa fiu intrebat, la noua luni de la instalarea propriului guvern, la aproximativ trei luni de la daramarea lui si instalarea unui nou guvern al nostru, de ce vrem sa-l ‘picam’ si pe acesta. Daca europenii au catalogat drept bizara, iesita din normele democratiei functionale, criza “Sorin Grindeanu “, acum privesc cu perplexitate la incercarea aceluiasi mic sef de partid mare (inca) de a inlatura inca o data premierul, din nou fara argumente, miseleste.

Am inteles ca pe Liviu Dragnea nu-l intereseaza viitorul partidului, nici al tarii, ci doar sa fie cateva zile in plus liber si Tel Drum sa mai ia niste contracte, dar cred totusi ca ar putea sa faca toate astea in tara, intre noi, pentru ca noi l-am cocotat atat de sus incat nu mai ajungem la el ca sa-l dam jos. Nu cred ca este necesar sa ne facem de ras si in Europa. Macar cei de prin marile capitale europene sa ramana cu impresia ca suntem totusi un popor care-si poate rezolva singur problemele, un popor stapan pe destinul sau”, a scris Mircea Ivan pe pagina sa de Facebook.

Premierul Tudose a anuntat ca nu se mai intelege cu Liviu Dragnea si ca intentioneaza sa remanieze cinci ministri „cu probleme”, mare parte dintre acestia fiind sustinuti si promovati personal de liderul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: