Categories: news

Este liderul senatorilor PSD si are minte de gradinita. Ce facea Serban Nicolae pe telefon in timpul motiunii de cenzura

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost filmat, in timpul dezbaterilor la motiunea de cenzura, ca se juca pe telefon. Senatorul a apelat la un joc simplist, popular mai ales printre copiii de gradinita.

Serban Nicolae se juca cu un puzzle de diamante.

Liderul senatorilor PSD Serban Nicolae a declarat, joi, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, ca motiunea de cenzura este „o ineptie”. El a punctat ca recursul compensatoriu a fost initiat de Guvernul Ciolos, adaugand ca „coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift”.

„Niciun om care se respecta pe sine nu poate sa voteze aceata motiune de cenzura. Pot sa respect dreptul Opozitiei de a inverca sa rastoarne Guvernul,(…),dar nu cu motiuni scrise in asemenea hal, nu cu compuneri scolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea.”, a declarat liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae.

Serban Nicolae a punctat ca recursul compensatoriu a fost initiat de Guvernul Ciolos, adaugand ca „coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift. ”

„O asemenea ineptie nu merita o replica. Niciodata nu ati venit cu alternative, ati venit cu formule pompieristice. Recursul compensatorii, care a scos din puscarie talhari, criminali, violatori, a fost initiat de Guvernul Ciolas. Este o mare minciuna, o mare frauda acel Guvern. Intrebati-o pe Pruna. (…) Ca sa stiti care este adevarul pentru ca erati foarte revoltati ca nu cumva sa scape coruptii. Coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift. Din pacate, infractorii pe care i-ati eliberat, aia violeaza”, a punctat Serban Nicolae.

Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Pumnii mei minte nu are”. Scandalul facut de Daniel Ghita (PSD) in timpul discursului lui Florin Citu – Video

Deputatul PSD Daniel Ghita a facut din nou scandal, joi, in timpul discursului din Parlament…

2 ore ago

Crime sinistre la Onesti. Doi muncitori au fost ucisi pentru ca renovau un apartament

Doi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament din Onesti (Bacau) au fost omorati de…

3 ore ago

Sosoaca, noi minciuni grosolane in Parlament: „Opriti odata starea de alerta, cum a facut Cehia!”. In realitate, Cehia a inasprit restrictiile

Senatoarea Diana Sosoaca a continuat sa dezinformeze in legatura cu pandemia si luni, in timpul…

4 ore ago

De ce se teme PSD sa o ia pe Sosoaca. CTP: „Daca ii dai un deget, iti inghite bratul pana la umar si capul”

Cristian Tudor Popescu a declarat, luni, ca senatoarea Diana Sosoaca ar fi foarte buna pentru…

3 ore ago