news

Este liderul senatorilor PSD si are minte de gradinita. Ce facea Serban Nicolae pe telefon in timpul motiunii de cenzura

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost filmat, in timpul dezbaterilor la motiunea de cenzura, ca se juca pe telefon. Senatorul a apelat la un joc simplist, popular mai ales printre copiii de gradinita.

Serban Nicolae se juca cu un puzzle de diamante.

Liderul senatorilor PSD Serban Nicolae a declarat, joi, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, ca motiunea de cenzura este „o ineptie”. El a punctat ca recursul compensatoriu a fost initiat de Guvernul Ciolos, adaugand ca „coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift”.

„Niciun om care se respecta pe sine nu poate sa voteze aceata motiune de cenzura. Pot sa respect dreptul Opozitiei de a inverca sa rastoarne Guvernul,(…),dar nu cu motiuni scrise in asemenea hal, nu cu compuneri scolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea.”, a declarat liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae.

Serban Nicolae a punctat ca recursul compensatoriu a fost initiat de Guvernul Ciolos, adaugand ca „coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift. ”

„O asemenea ineptie nu merita o replica. Niciodata nu ati venit cu alternative, ati venit cu formule pompieristice. Recursul compensatorii, care a scos din puscarie talhari, criminali, violatori, a fost initiat de Guvernul Ciolas. Este o mare minciuna, o mare frauda acel Guvern. Intrebati-o pe Pruna. (…) Ca sa stiti care este adevarul pentru ca erati foarte revoltati ca nu cumva sa scape coruptii. Coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift. Din pacate, infractorii pe care i-ati eliberat, aia violeaza”, a punctat Serban Nicolae.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Incepe sa-i usture la buzunare. Veniturile Gazprom s-au redus cu 30% fata de anul trecut: „Gazprom se sinucide efectiv in Europa”

Profitul net al Gazprom, calculat conform standardelor de contabilitate din Rusia (RAS), a scazut cu…

12 minute ago

Ample perchezitii ale Parchetului European in Romania, este vizata o frauda de 7 milioane de euro. Tun dat de oficiali din Constanta si Galati

Parchetul European (EPPO), biroul din Cluj-Napoca, a lansat 12 perchezitii in cadrul unei anchete care…

4 minute ago

Se anunta un nou razboi? Presedintele sarb Aleksandar Vucici avertizeaza ca „urmeaza zile dificile pentru Serbia”

Serbia se va confrunta in curand cu provocari majore care ii vor ameninta interesele nationale…

2 ore ago

Analiza: Atacul din Moscova surpa regimul lui Putin, chiar daca a castigat un nou mandat

Intr-un moment de criza fara precedent, in urma celui mai devastator atac terorist pe care…

28 de minute ago

„Saracia absoluta” in Italia. Numarul saracilor se apropie de un prag record de 6 milioane, cei mai multi se afla in sudul tarii

Numarul persoanelor care traiesc in saracie in Italia a crescut in 2023 la cel mai…

O oră ago