Este mandru ca-i politist, insa s-a facut de ras cu aceasta poza. Godina: „Vezi ca sunt invers”

life

Ironie acida din partea politistului Marian Godona la adresa altui politist. Godina a tinut sa-i atraga atentia ca a facut o gafa majora.

Marian Godina a observat ca acest politist si-a pus gradele invers. Brasoveanul nu a pierdut ocazia sa il ironizeze.

„Eu, politist cu vreo 10 ani vechime si absolvent al Scolii de Politie ‘Vasile Lascar’ Campina, nu am absolut nimic cu persoanele incadrate direct si devenite politisti peste noapte. Nu e vina lor ca li s-a acordat sansa asta, probabil ca si eu as fi preferat sa dau un examen si sa devin politist decat sa fac scoala.

De aceea, le voi acorda intotdeauna sprijin colegilor noi si imi voi permite sa le dau sfaturi acolo unde consider ca ma pricep.

Drag coleg, intoarce gradele alea ca le-ai pus invers. Ai grija sa nu faci la fel cu pistolul. Ala se tine-n partea dreapta. Degetul niciodata nu il pui pe tragaci, decat daca vrei sa tragi, in rest il tii in prelungirea garzii tragaciului. Si sunt convins ca te-ai mai gandit la ceva: sa-ti faci poze cu pistolul in mana sa te vada mandrele ca aduci cu Walker. Ai grija, ca te dau astia afara daca faci asa ceva si e pacat pentru cat te-ai chinuit sa ajungi politist. De fapt…nu prea te-ai chinuit. :))”, a scris Godina pe pagina sa de Facebook.

politist

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: