„Este o mojicie si o minciuna nenorocita”. Premierul Orban il pune la punct pe Ponta: „A mintit grobian pe o tema care nu are legatura cu realitatea”

politica

Ludovic Orban a reactionbat dur fata de acuzatiile lansate de Victor Ponta, in Parlament, conform carora premierul; s-ar fi tratat intr-o clinica de dezalcoolizare.

„Este o mojicie si o minciuna nenorocita care nu are in spate nimic. Daca spune asemenea minciuna, sa spuna la ce clinica privata am fost, in ce perioada. A mintit grobian pe o tema care nu are legatura cu realitatea. Am refuzat sa-i dau raspunsul”, a declarat Orban la Digi24.

Victor Ponta l-a atacat murdar, miercuri, in timpul dezbaterilor la motiunea de cenzura pe premierul Victor Orban.

„Un singur lucru, draga Ludovic. Sa stii ca eu m-am operat la picior, nu am fost la o cura de dezalcoolizare. Acelea sunt toate private, acele clinici de dezalcolizare le puteti plati de azi din bani publici”, a spus Ponta in finalul discursului sau.

In discursul sau, premierul Orban a amintit ca Ponta s-a operat intr-un spital privat din Turcia.

„Cel mai tare m-a mirat ca l-am auzit pe un alt lider politic proaspat colaborator al dvs dupa ce v-a injurat 2 ani de zile ca are o atitudine critica la adresa spitalelor private, dar unde s-a operat, nu intr-un spital privat, dar nu din Romania, ci din Turcia. Cu cat mai bine va incetati mandatul cu atat mai bine pentru Romania”, a acuzat premierul Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: