„Este o nebunie interna a PSD, sa si-o rezolve”. Pana si grupul minoritatilor nationale s-a saturat de Dragnea. Ce vor face la Cotroceni

politica

Liderul grupului minoritatilor nationale din Camera Deputatilor, Varujan Pambuccian, a declarat, marti, pentru Agerpres, ca delegatia deputatilor apartinand minoritatilor va merge miercuri la consultarile de la Palatul Cotroceni cu „un mandat de informare” si cu speranta ca peste sase luni nu vor fi reluate demersurile pentru o noua formula guvernamentala.

„Cu ce mandat poate merge un grup mic intr-o nebunie ca asta? Noi nu o sa inclinam probabil balanta in niciun fel. Nu avem nicicum, nici numeric si nici nu avem de ce. Este o nebunie interna a PSD, sa si-o rezolve. Singurii care pot juca in momentul de fata sunt presedintele si majoritatea parlamentara din care nu facem parte.

E un mandat de informare mai de degraba, sa intelegem si noi daca de data asta vom avea o formula guvernamentala stabila sau o luam de la capat cu nebunia peste 6 luni. Dar asta cred ca nici PSD nu stie. (…) In chestiunea aceasta suntem absolut echidistanti si asteptam sa vedem cum vor evolua lucrurile cu speranta ca nu o luam de la capat peste sase luni”, a afirmat marti pentru Agerpres Varujan Pambuccian.

El a precizat ca grupul minoritatilor nationale nu a sustinut niciun guvern in legislatura aceasta. „Nu am avut niciun protocol cu nimeni in aceasta legislatura pentru ca nu e nevoie de noi”, a spus Pambuccian.

Delegatia grupului minoritatilor nationale din Camera Deputatilor care va merge miercuri la Cotroceni va fi formata din deputatii Varujan Pambuccian, Dragos Zisopol, Iulius Firczak si Giureci-Slobodan Ghera.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca i-a acceptat demisia premierului Mihai Tudose si va convoca pentru miercuri consultari cu partidele politice pentru formarea noului Guvern.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: