„Este o revolta majora in PSD”. Un celebru realizator Antena 3 anunta ca baronii au decis sa-l execute pe Dragnea, seful PSD nu are nicio sansa impotriva lui Tudose

politica

Radu Tudor, realizator Antena 3, sustine ca avea infiormatii de cel putin o luna privind existenta unor tensiuni intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea. El a confirmat informatiile difuzate de Mediafax, potrivit carora ceilalti doi ministri care vor fi remaniati, pe langa cei penali, sunt Razvan Cuc si Ilan Laufer. El mai anunta ca in PSD este o stare de revolta uriasa impotruva lui Dragnea.

„Premierul ii doreste plecati, pentru lipsa lor de performanta. Ceva in neregula se intampla cu relatia dintre Tudose si Dragnea, lucrurile nu mai pot continua in felul acesta. Este cel mai usor lucru sa maresti salarii si pensii. Daca nu stimulezi economia, daca nu dai drumul la marile proiecte, la anul nu mai ai din ce platesti salariile si pensiile, daca nu dai drumul la investitii”, a declarat Tudor la Antena 3.

El spune ca Dragnea nu are nicio sansa sa il dea jos pe Tudose, precum a facut-o cu Grindeanu. Mai mult, in PSD ar fi o puternica stare de revolta.

„Cine il cunoaste pe Tudose stie ca este o nuca infinit mai tare decat este Sorin Grindeanu. De data aceasta, liderii il roaga pe premier sa nu plece. Exista ipoteza ca faimosii baroni PSD sa nu-l mai sprijine pe Liviu Dragnea. Exista un moment de revolta majora in PSD pentru felul in care este condus PSD. Baronii nu accepta a doua cadere de guvern in 10 luni: ‘mai bine facem o schimbare la partid decat sa schimbam un premier'”, a anuntat Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: