„Este pentru prima data cand merg in Occident”. Aceasta pensionara va merge sa o sustina pe Kovesi la Bruxelles

news

O pensionara care merge aproape in fiecare seara in Piata Victoriei pentru a protesta fata de atacurile PSD la adresa statului de drept anunta ca, pentru prima data in viata ei, va merge in Occident. Ea se va duce la Bruxelles pentru a o sustine pe Laura Codruta Kovesi.

Viorica Sasu si-a cumparat biletele de avion din pensie si va fi pe 25 februarie la Bruxelles.

„Voi merge la BRUXELLES, pentru sustinerea doamnei procuror Kovesi. Acum, e certitudine: am luat biletele de avion pentru data de 25 februarie. Este pentru prima data cand merg in Occident, si pentru prima data in ultimii doi ani, cand ies din Bucuresti.

PENTRU CA MERITA! VENITI SI VOI!”, a scris Viorica Sasu pe Facebook.

Jurnalista Camelia Tabacu ii indeamna pe magistrati sa citeasca postarea Vioricai Sasu.

„Pe doamna Viorica Sasu o stiu de la proteste. Este stanca in inversunarea cu care vine seara de seara in PV, de doi ani de zile, pentru a striga contra coruptilor. Are insa inima blanda si buna ca de copil. Mi au dat lacrimile cand am citit ca primul drum in Occident din viata dansei va fi la Bruxelles, pe 25 februarie, pentru a sustine candidatura Codrutei Kovesi.

Sincer, eu cred ca doamna Sasu merge mai putin pentru Kovesi la Bruxelles si mai mult pentru a intregi ‘El Camino’-ul indepedentei justitiei noastre.

Magistratii ar trebui sa vada postarea doamnei Sasu si sa simta sub responsabilitatea unei declaratii de incredere in alb venite din partea unui cetatean onest care, ‘pe timpul, pe banii si pe sanatatea lu’”, cum spune doamna apasat adesea, lupta de doi ani pentru ceva esential in profesia lor si care a fost puternic fragilizat chiar din interior. Pentru ca daca justitia e azi in bataia vantului, e si din vina magistratilor care s-au vulnerabilizat pentru diferite avantaje materiale sau profesionale, tradandu-si profesia si misiunea”, a scris Camelia Tabacu pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: