„Este pentru prima data in istoria PSD Timis”. Pe cine a pus Alfred Simonis candidat la Primaria Timisoara

politica

Biroul Permanent Judetean al PSD Timis a decis, in unanimitate, validarea candidaturii pentru Primaria Timisoara, a medicului Vichita Lazureanu, fost manager al Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara. Este primul candidat femeie al PSD Timis pentru aceasta functie.

”Biroul Permanent Judetean al PSD Timis a decis astazi, in unanimitate, sa valideze candidatura la Primaria Timisoarei a Voichitei Lazureanu, o persoana cu reputatie impecabila, medic de exceptie, un redutabil participant la batalia pentru fotoliul de sef al administratiei. Este pentru prima data in istoria PSD Timis si pentru prima data in istoria Timisoarei cand avem o femeie candidat, cu sanse reale de victorie”, a transmis, duminica, PSD Timis, intr-un comunicat de presa.

Voichita Lazureanu este nascuta in Timisoara, intr-o familie de medici. A absolvit Liceului Lenau, cu predare in limba germana, este medic primar boli infectioase, este conferentiar universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie si a fost managerul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes Timisoara, considerat cel mai eficient spital din Romania in lupta cu virusul Covid-19.

”In Primaria Municipiului Timisoara, Voichita Lazureanu va aduce exact ceea ce lipseste unei administratii performante. Dintre insusirile care o definesc profesional si personal putem aminti: managerul de exceptie care se bazeaza pe echipa, principii si plan; doctorul care te intreaba ce te doare si apoi gaseste solutia la problema ta; femeia care stie exact cum sa aiba grija de cei dragi si de casa, cu rabdare, calm si empatie. Asa cum a condus spitalul Babes poate avea grija si de Timisoara, asa cum si-a ingrijit pacientii poate avea grija si de noi, timisorenii. Are toate calitatile necesare: vine dintr-o familie de exceptie, nascuta si crescuta in Timisoara, educata, preocupata de binele comunitatii, dedicata, pasionata si hotarata”, mai transmite PSD Timis.

PSD Timis este condus de Alfred Simonis, agresivul lider al deputatilor PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: