„Este posibil ca Hillary Clinton sa fi fost OTRAVITA de Trump si Putin” – Avertisment al unui celebru medic din Statele Unite

externe

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de stiinta din SUA sustine ca este posibil ca Hillary Clinton sa fi fost otravita de Donald Trump si Vladimir Putin. Candidatul democrat a fost la un pas de a lesina, in urma cu doua zile, in timp ce participa la comemorarea victimelor atacului terosit din 11 septembrie 2001.

Bennet Omalu, un faimos medic patolog, le cere consilierilor lui Clinton sa-i faca analize de sange candidatei democrate: „Este posibil sa fi fost otravita”, a scris medicul pe Twitter.

Ulterior, Omalu a revenit cu un nou mesaj: „Nu am incredere in domnul Putin si in domnul Trump. Cu astia doi orice este posibil”.

medic

Trump si-a manifestat in trecut admiratia fata de presedintele Rusiei, scrie Metro. Publicatia britanica mentioneaza ca legaturile dintre cei doi au fost dovedite. Jurnalistii mai scriu ca, desi avertismentul lui Omalu pare deplasat, Putin se afla deja implicat intr-o ancheta privind moartea prin otravire a unui fost agent KGB, Alexander Litvinenko.

In urma cu doua zile, Clinton a fost la un pas de a lesina, incidentul fiind acum amplu dezbatut in presa americana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: