„Este tradare de tara la cel mai inalt nivel”. Declaratiile pe care liderii PSD le vor ingropate. Dovada ca PSD si-a batut joc de milioane de romani – Video

politica

Reprezentantii PNL au realizat un montaj cu declaratiile liderilor PSD din toamna anului 2016, inainte de alegerile parlamentare, in care infierau o presupusa intentie a Guvernului Ciolos de a modifica Codul Fiscal. Dupa un an si jumatate, acum, aceeasi lideri ai PSD au pus in aplicare exact acele masuri pe care le considerau drept „fasciste”.

„Culmile ticalosiei au fost atinse! Haosul fiscal, in care sunt cufundati azi romanii de PSD-ALDE, isi are sursa in transferul contributiilor integral catre angajat. Este escrocheria fiscala prin care #PSDragnea s-a spalat pe maini de programul pentru care a cerut votul la alegerile parlamentare.

In septembrie 2016, pentru PSD era o ‘bazaconie’, o masura care ‘frizeaza absurdul’, ‘tradare de tara’, ‘atentat la siguranta nationala’, ‘aproape fascism’, samd.

Dar, chiar PSD-ALDE a implementat masura prin adoptarea OUG 79/2017, fara sa fi fost cuprinsa in programul supus votului in alegeri!”, mentioneaza PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: