„Este un mascarici, a fost la noi in judet, va primi raspunsul pe masura”. Dragnea face spume dupa mitingul PNL din Teleorman

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o iesire violenta impotriva conducerii PNL in urma mitingului si marsului pe care liberalii le-au organizat, sambata, la Alexandria.

„Este un mascarici, a fost la noi in judet, va primi raspunsul pe masura. Si-a permis sa jigneasca femeile, imi cer eu scuze. Retineti, numai un om frustrat, un om cu probleme uraste femeile, nu mai vreau sa intru in amanunte”, a declarat Dragnea la Iasi, referindu-se la Ludovic Orban.

Deputatul Florin Roman a spus, la mitingul PNL de la Alexandria, ca „in 26 luptam cu tuta, cu analfabeta. Vasilica, nici nu stii cat de mica incepi sa fii. Dragnea, vei ajunge acolo unde ajung infractorii, la puscarie daca asta spune legea in democratie”.

De asemenea, liderul PNL Ludovic Orban a acuzat-o, sambata, pe Maria Grapini ca a dorit sa fure voturi in Parlamentul Europeamn.

„Cum conduc ei, dragii mei? Stiti foarte bine, in Teleorman, stiti foarte bine cum conduc in Dambovita, stiti foarte bine cum conduc in Arges, stiti foarte bine cum conduc in Ialomita, in Prahova mai putin ca lumea e mai educata si…e o populatie urbana. Isi bat joc de oameni, ii sperie pe toti oamenii care au frica fata de Dumnezeu, ii sperie ca nu le mai dau ajutoare sociale (…) Asta fac ei, conduc calcand in picioare vointa si demnitatea fiecarui roman”, a afirmat Orban.

El a afirmat ca oamenii trebuie invatati ca „nu sunt condamnati sa o duca rau, ca nu sunt condamnati sa fie saraci, ca au sansa de a trai bine”.

„Oameni buni, vom avea o munca extrem de grea, mai ales aici. Stiu foarte bine satrapii din judetele din sud, primarii care ii mana ca pe oi la vot, primarii din Giurgiu, unde nici nu conteaza cum voteaza oamenii pentru ca ei scriu procesele-verbale inainte de exercitarea votului. Stiu foarte bine ca sunt in stare sa cumpere, pe nimic, ca sunt in stare, si deja au inceput, fiti vigilenti! De regula o faceau numai in locale, acum sunt atat de disperati incat o fac si la europarlamentare, platesc datoriile de pe caiet si ii pun pe oameni sa voteze cu ei pentru ca ii scapa de datorii.

Aduceti-va aminte ce a facut, nici nu ii stiu bine numele… Cum o cheama pe europarlamentarul care a vrut sa fure la vot in Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut sa fure la vot in vazul intregii Europe! Va dati seama de ce sunt astia capabili in fiecare sectie de votare? Cu ochii pe ei si cu parul pe ei, cu plangeri penale la indemana fiecarui delegat la sectia de votare din partea Partidului National Liberal! Cum i-am prins ca vor fure, imediat anuntam politia, dam telefon la 112, depunem plangeri penale, sa stie clar ca oricine vrea sa fure nu va scapa. In felul asta trebuie sa pazim voturile noastre”, a spus Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: