„Este un miting politic”. Dragnea da ordine, anunta ca jandarmii sunt pregatiti sa intervina in Piata Victoriei

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, la Romania TV, ca mitingul romanilor din Diaspora, anuntat pentru vineri in Piata Victoriei, este unul politic si si-a exprimat speranta ca acesta va fi unul pasnic.

„Este un miting politic. Orban a spus ca merge, USR merge. Ciolos a spus ca merge. Nici macar organizatorul nu si-l mai asuma”, a spus Dragnea la RTV, potrivit Agerpres.

Intrebat daca mitingul constituie o lansare de candidatura la presedintie a lui Dacian Ciolos, Dragnea a raspuns: „O sa discutam dupa protest. Nu vreau nici sa estimez, nici sa transmit mesaje”.

El si-a exprimat speranta ca mitingul va fi unul pasnic.

„Imi exprim speranta ca vor fi proteste pasnice. Doar imi exprim aceasta speranta. Fiecare decide ce vrea sa faca”, a spus presedintele PSD.

Dragnea a raspuns si la o intrebare privind la modul de pregatire a fortelor de ordine, afirmand ca acestea sunt pregatite.

„Eu cred ca sunt pregatite. Din cate stiu eu, sunt pregatite. Jandarmii, aduceti-va aminte, au fost loviti, au fost bruscati, au fost raniti. Totusi, chiar si-au facut datoria, fara sa provoace ei violenta. O sa vedem maine, pana la urma”, a spus el.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: