„Esti un derbedeu”. Reactia lui Adrian Nastase cand a fost intrebat de unde are milioane de euro – Video

politica

Fostul premier PSD, Adrian Nastase, l-a catalogat drept derbedeu pe protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” cand acesta l-a intrebat de unde are „milioane de euro”.

Morosanu l-a intalnit pe Nastase la Curtea de Apel Bucuresti. Fostul premier a intentat proces Presedintiei Romaniei dupa ce Klaus Iohannis i-a retras Ordinul National „Steaua Romaniei”, pe care il primise in 2002 de la Ion Iliescu.

„Ia uitati aici criminalul economic Adrian Nastase. Astea sunt singurele stele pe care le meriti, catusele. Cum dracu ai devenit tu milionar ca prim-ministru? Ce salariu aveai criminalule ca sa ai milioane de euro? Criminalule!”, a strigat protestatarul.

Nastase a reactionat extrem de nervos, repetand „Esti un derbedeu”. Adrian Nastase avea atat sofer cat si bodyguard, care ii tinea deschisa usa masinii.

Marian Morosonu este unul dintre cei mai curajosi oameni care au iesit in strada, in decembrie 1989, pentru a alunga dictatura comunista. Sorin Rosca Stanescu, acum sustinator al kui Nastase, a spus ca Marian Morosanu a fost „primul tanar care a intrat in Comitetul Central, deschizand practic portile cladirii pentru alungarea lui Ceausescu”.

Morosanu a fost activ si in timpul protestelor din Piata Universitatii din 1990. El a fost prins de minerii adusi de Ion Iliescu la Bucuresti si a fost batut atat de rau incat a ramas pana acum cu un defect de vorbire.

Morosanu a fost arestat dupa Mineriada din 13-15 iunie.

„Cand am intrat in greva foamei la Jilava, mi-au aratat acuzatiile si mandatul de arestare. Incadrarea mea era la maximum 15 ani pentru subminarea economiei nationale. Pe spatele mandatului scria: ‘A nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social’. Ulterior, incadrarea a fost schimbata in infractiune de ultraj, de distrugere si de patrundere frauduloasa intr-o institutie publica. Ulterior am fost judecat in stare de libertate si condamnat la 1 an si 8 luni de inchisoare cu suspendare”, spunea Morosanu pentru Ziarul Ring.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: