news

„Etilism acut”. Diagnosticul pus unui manifestant din Botosani care a cazut din picioare la protestul de luni

Barbatul care a cazut din picioare in timp ce participa, luni seara, la un mars de protest fata de restrictiile anti-COVID-19 impuse de autoritati a fost diagnosticat cu etilism acut, a declarat, marti, prefectul judetului Botosani, Dan Nechifor.

„Vreau sa fac precizarea ca la persoana care a fost dusa la Urgente diagnosticul a fost etilism acut. Este vorba de persoana care a cazut in strada si a fost preluata de jandarmi, iar apoi a fost chemat un echipaj de ambulanta”, a afirmat Nechifor, citat de Agerpres.

Un barbat care participa, luni seara, la un mars de protest impotriva restrictiilor anti-COVID-19 impuse de autoritati a lesinat in timpul manifestatiei, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Dan Izotov.

Potrivit sursei citate, barbatul, care se deplasa pe strada Primaverii, s-a prabusit din picioare, primind, in prima faza, ajutor de urgenta de la la jandarmii care ii insoteau.

„Pe timpul desfasurarii manifestatiei de protest organizate in municipiul Botosani, unui barbat in varsta de aproximativ 35 de ani i s-a facut rau, fiind observat de jandarmii care asigurau ordinea si siguranta publica in momentul in care acesta s-a prabusit in mijlocul manifestantilor. Jandarmii i-au acordat primul-ajutor si au solicitat sprijinul unei ambulante in vederea ingrijirilor medicale de specialitate”, a afirma Izotov.

Aproximativ 150 de persoane au participat, luni seara, la un miting in Piata Revolutiei, dupa care s-au deplasat in mars pe principalele strazi din municipiul Botosani.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

42 de minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

33 de minute ago

Ciolacu, la Iasi, enervat ca a fost intrebat despre pozitia sa fata de moldoveni: „Nu cred ca n-ati zis vreodata bancuri cu ardeleni, cu olteni”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, la Iasi, referindu-se la declaratia sa ca ”Buzaul nu…

23 de minute ago

Presedintele cubanez cere SUA sa scoata Cuba de pe lista statelor care sponsorizeaza terorismul

Presedintele cubanez Miguel Diaz-Canel cere Statelor Unite sa scoata Cuba de pe lista statelor care…

35 de minute ago

Loviturile asupra aerodromului Belbek din Crimeea au distrus 3 avioane rusesti, arata imaginile din satelit. Au fost folosite rachete ATACMS

Imaginile din satelit din 16 mai ale urmarilor presupuselor lovituri cu rachete ucrainene asupra aerodromului…

O oră ago