„Eu nu acopar colegi care sunt corupti. Acuzatiile facute de OLAF la adresa lui Liviu Dragnea nu pot fi aruncate sub pres”. Socialista Ana Gomes, solicitare adresata sefului PSD

politica

Europarlamentarul socialist Ana Gomes are noi declaratii critici la adresa aliatilor din Romania, liderii PSD. Ea considera ca Liviu Dragnea trebuie sa se retraga din functiile pe care le ocupa, avand in vedere acuzatiilor venite din partea OLAF.

„E uimitor cum domnul Dragnea ramane o persoana importanta in structurile de putere din Romania, in conditiile in care e acuzat ca a pus pe picioare o banda de infractori care a facut afaceri ilegale”, a spus eurodeputata portugheza intr-un interviu pentru Europa libera.

Cand i s-a adus aminte ca PSD face parte din familia ei politica, Gomes a mentionat ca cu isi apara colegii „corupti”.

„Eu nu acopar colegi care sunt corupti doar pentru ca sunt socialisti. Acuzatiile facute de OLAF la adresa domnului Liviu Dragnea si a complicilor sai nu pot fi trecute cu vederea”, a continuat Ana Gomes.

„Acuzatiile facute de OLAF la adresa dlui Liviu Dragnea si a complicilor sai nu pot fi trecute cu vederea, nu pot fi aruncate sub pres, trebuie sa fie analizate si sa primeasca un raspuns. Iar primul pas pentru ca investigatia sa aiba loc este ca acesti oameni sa se retraga din posturile pe care le ocupa, asa cum au cerut si cetatenii care au iesit in strada. Sunt convinsa ca mai multa lume din familia mea politica are aceeasi parere si sustine lupta anticoruptie, transparenta si asumarea raspunderii de catre guvern”, a concluzionat Gomes.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: