„Eu nu am cuvinte”. Fotografia zilei vine de la Sibiu, de la protestul din fata sediului PSD: „Exista speranta ca ne vom face bine” – Video

news

O imagine surprinsa, vineri, in timpul protestului tacut de la Sibiu din fata sediului PSD devine virala pe retelele de socializare. Un tanar are grija ca o femeie in varsta sa nu fie afectata de ploaia rece in timp ce impreuna protesteaza fata de noul atac al Regimului Dragnea impotriva justitiei.

„Eu nu am cuvinte”, a scris Carmen Valica, prima care a postat aceasta imagine pe Facebook.

„Pentru ca exista speranta ca ne vom face bine”, a comentat Elena Calistru (Funky Citizens) acest instantaneu.

Iata imaginile de azi de la Sibiu, de la protestul maraton care a continua zilnic de peste un an de zile.

Inca trei parchete din tara au anuntat, vineri, ca isi suspenda activitatea, dupa o decizie similara luata de Parchetul Constanta. Este vorba despre parchetele din Bucuresti, Brasov si Pitesti.

Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea cu publicul timp de o saptamana, anunta surse din magistratura citate de ziare.com. Decizia a fost luata in cadrul unei adunari generale de azi. Decizii similare s-au luat si la parchetele Tribunalului Arges si al Judecatoriei Pitesti.

De asemenea, la Parchetul Tribunalului Brasov, in unanimitate, s-a votat, printre altele, suspendarea activitatii (cu exceptia urgentelor) pe o perioada de o saptamana.

Anterior, Parchetul Constanta a anuntat ca isi suspenda activitatea pentru trei zile.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta sustin cu fermitate pozitia procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Augustin Lazar, si a sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, fata de modificarile legislative aduse legilor justitiei prin Ordonanta de urgenta a Guvernului din data de 19 februarie 2019”, se arata intr-un comunicat transmis de Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta.

De asemenea, procurorii constanteni, de la mai multe parchete, vor protesta astazi, 22 februarie, intre 16:00-16:30 in fata sediului Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

De asemenea, magistratii de Cluj isi vor suspenda si ei activitatea timp de o saptamana, a anuntat judecatorul Cristi Danilet.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: