„Eu nu am venit in PSD, eu am fost adus in PSD”. Orlando anunta ca insusi Ciolacu l-a adus in partid: „M-a rugat sa vin la Buzau pentru a face campanie”

politica

Contracandidatul lui Marcel Ciolacu la sefia PSD, Eugen Teodorovici, a dezvaluit ca el „nu a venit in PSD”, ci „a fost adus in PSD” chiar de catre Ciolacu.

„Eu nu am venit in PSD, eu am fost adus in PSD. Si cine m-a adus in PSD, daca tot am vazut ca colegul meu Marcel m-a acuzat ca am fost la liberali. Pai, in 2012, eu am intrat in PSD la Buzau, am semnat adeziunea mea la Buzau. Fiind adus de cine? De Marcel Ciolacu, care m-a rugat sa vin la Buzau pentru a face o campanie, de a creste… Am venit ca un plus, nu am fost adus ca sa fac alte lucruri.

Sa nu uitam ca sunt multi alti colegi din partidul nostru care provin de la alte partide. De la Olguta Vasilescu, Daniel Zamfir, sunt foarte multi din alte partide. Noi trebuie sa fim un partid deschis”, a declarat Teodorovici, joi, intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa aduca aminte recent ca Eugen Teodorovici, contracandidatul sau la sefia PSD, a fost membru si candidat al PNL.

„Eugen a fost membru PNL, a si candidat pe listele PNL. Eu sunt membru fondator al PSD, si Serban Nicolae este membru fondator. Sa ma acuzi pe mine ca am aranjamente cu PNL e un pic cam fortat.

Il invit sa candideze la congres. Cand targetul meu este de a castiga alegerile, nu inteleg de ce este atat de mare tulbureala in partid”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Mai mult despre:

Comentarii: