„Eu nu renunt. Unii sunt foarte disperati”. Kovesi lupta pana la capat, atacul criminal al Regimului Dragnea nu o intimideaza

news

„Eu nu renunt”, a declarat hotarata Laura Codruta Kovesi, duminica seara, la Realitatea TV, comentand citarea sa la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie chiar in ziua in care trebuia sa fie la Bruxelles pentru sustinerea interviului pentru functia de procuror-sef european.

„Am primit aceasta citatie in seara aceasta, in jurul orei 20:00. Pe citatie sunt trecute doar trei infractiuni: luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa. Este foarte interesant si o concidenta interesanta faptul ca eu azi m-am prezentat la Inalta Curte, unde am depus o cerere de amanare intr-un proces pe care trebuia sa il am in cursul zilei de luni, motivand ca urmeaza sa plec din tara, in aceasta procedura in care stiti ca particip. Mi-am luat bilet de avion vineri.

Initial am stiut ca audierea in Parlamentul European este in 18 februarie. Abia zi am primit un mail oficial in care am fost anuntata ca audierea va fi pe 27 februarie, dar am depus la Inalta Curte copie dupa biletul de avion si am aratat ca voi fi plecata din tara vineri. La nici cateva ore dupa aceasta cerere, a venit un politist si m-a citat pentr vineri, exact cand eu trebuia sa plec la Bruxelles sa fiu audiata de Parlamentul European.

Eu cred ca nu este o coincidenta. Eu cred ca este evident ca printr-o astfel de metoda, abuziva, se incearca blocarea mea in aceasta procedura. Se incearca prin orice mijloc ca eu sa nu ajung acolo, pentru ca, in acest moment, sunt prima pe lista”, a declarat Kovesi la Realitatea TV.

„Exact acum cand trebuie sa ma urc in avion sa fiu audiata sunt citata. Ce este extrem de sicanator si dezmagitor este ca inainte de a fi audiata in PE, in mod cu totul ciudat apare aceasta incepere de urmarire penala

Este evident ca este o metoda prin care se cere discreditarea, blocarea mea. Probabil ca unii sunt foarte disperati cand au vazut ca m-am clasat pe primul loc. In al doilea rand cred ca este o razbunere pentru acea plangere pe care am facut-o la CEDO. Eu nu renunt”, a mai spus fosta sefa a DNA.

Mai mult despre: ,

Comentarii: