„Eu sa fur, ma?”. Noi imagini incredibile cu Stefanescu. Aflat alaturi de interlopi, a fost la un pas sa o loveasca pe o tanara protestatara – Video

actualitate

Apar noi imagini din timpul agresiunilor comise la Inalta Curte de Casatie si Justitie de catre secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, impreuna cu grupul de interlopi adus pentru protejarea lui Liviu Dragnea. Stefanescu a fost la un pas sa o loveasca pe o tanara protestatara.

Cand Stefanescu a ajuns la Curtea Suprema, impreuna cu interlopii, o protestatara l-a abordat pe Codrin Stefanescu, intrebandu-l daca are ceva de transmis. Stefanescu a reactionat imediat foarte agresiv, golaneste, sustinand ca aceasta este „smechera”,  „bine imbracata” si „obraznicuta”. Cand aceasta i-a replicat ca are bani pentru ca munceste si plateste taxe ca sa aiba de unde fura liderii PSD, Stefanescu a fost la un pas sa o loveasca, fiind impiedicat de catre unul dintre insotitori. „Eu sa fur, ma? Mai, fetita…, mai”.

Ulterior, liderul PSD a continuat sa se comporte golaneste, in timp ce un interlop aflat langa el o privea provocator pe protestatara. „Ce frumoasa esti, mor cand te vad”, spune liderul PSD.

Codrin Stefanescu a adus, marti, la Curtea Suprema, un grup de interlopi pentru a-l proteja pe Liviu Dragnea in momentul in care pleca de la proces. Interlopii, despre care jurnalistii aflati la data locului spun ca fac parte din clanul Duduienilor, l-au agresat pe jurnalistul Malin Bot, pe care l-au lovit cu pumnul in ficat si in stomac.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: