„Eu sunt omul dracului”. Mitica il anunta pe Ciolacu ca are inregistrari din PSD: „Nu o sa fiu bataia lor de joc”

politica

Mitica Dragomir a avut o interventie furtunoasa, vineri seara, la Antena 3 dupa ce seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca este „inoportuna” prezenta acestuia in Consiliul General. Dragomir a declarat ca nu se retrage si l-a amenintat pe Ciolacu cu inregistrari din PSD.

„Eu sunt omul dracului, pe mine nu m-au ingenunchiat nici comunistii, nici capitalistii. Radule (Radu Tudor), eu am si inregistrari”, a mai spus Dragomir. El a promis ca le va face publice in curand.

Dragomir a sustinut ca „adevarata tinta” in acest scandal este Gabriela Firea.

„Nu eu sunt tinta acum, ci Gabriela Firea, pentru ca a avut numai tradatori in jurul dansei. (…) Unii din partid i-au pus talpi ca sa nu ajunga primar general, altfel ajungea sigur presedinte al acestei tari peste patru ani. Eu va declar ca nu ma retrag. Daca venea doamna Firea si imi spunea ‘ia-ti viteza de aici ca ma santajeaza colegii mei’, atunci faceam ca Petre Roman”, a mai spus Dragomir.

„Nu o sa fiu bataia de joc a unor oameni care au ajuns temporar in fruntea partidului. Ciolacu ii vrea inapoi in partid pe Negoita si Ponta, de asta au curatat-o pe doamna Firea”, a insistat Dragomir.

„Ce poate sa-mi reproseze domnul Ciolacu, imi spune de trecutul meu? Am avut numai performante! (…) Ei ma vor da afara din partid, dar de la primarie e greu, pentru ca sunt instantele judecatoresti. Asa ca vom merge in tribunal, sa vedem ce pot sa-mi reproseze, dom’le?”, a mai spus Dragomir.

Marcel Ciolacu a anuntat vineri ca prezenta lui Mitica Dragomir pe lista consilierilor generali este „inoportuna”.

„Am avut o discutie separata cu presedintele organizatiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaratiile publice ale domnului Mitica Dragomir. Am cerut organizatiei Sectorului 3 sa analizeze de urgenta situatia, astfel incat pana la validare sa am o decizie a organizatiei daca domnul Mitica Dragomir va fi sau nu validat ca si consilier general al Capitalei. Eu mi-am expus punctul de vedere fata de colegii mei, lucru normal, acum urmeaza decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu as dori sa intru in detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider ca este inoportuna prezenta domnului Mitica Dragomir pe lista de consilieri generali”, a declarat Marcel Ciolacu vineri la sediul PSD.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: