„Eu una sunt satula”. Ecaterina Andronescu nu mai vrea sa vada nulitati in Guvern, mesaj catre Liviu Dragnea

politica

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu ii solicita lui Liviu Dragnea sa „analizeze foarte serios situatia si numele viitorilor ministri”. „Eu una sunt satula sa tot aud critici si discursuri negative privind realitatile din Romania”, afirma Andronescu.

Andronescu solicita „o formula guvenamentala competenta, un guvern care, prin actiunile si proiectele sale, sa schimbe aceasta perceptie negativa”.

”Sunt extrem de ingrijorata din pricina semnalelor negative lansate de la Bruxelles in ceea ce priveste Romania, dar si de intarzierile remanierilor, pe fundalul diverselor negocieri. CEx-ul trebuie sa analizeze foarte serios situatia si numele viitorilor ministri, deoarece Romania are nevoie de un guvern bun, de o formula guvernamentala solida, profesionista si responsabila care sa fie apta sa isi asume apropiata presedintie a Consiliului Uniunii Europene. Avem nevoie de stabilitate si de profesionalism – nu ne permitem erori si probleme in perioada celor sase luni in care Romania va detine sefia Consiliului, iar toti ochii Uniunii Europene vor fi atintiti asupra tarii noastre. De aceea, repet: CEx-ul trebuie sa gireze o formula guvernamentala care sa faca fata acestei perioade foarte importante in ceea ce priveste rolul si atributiile Romaniei in cadrul Uniunii Europene.

Va marturisesc ca pe mine ma deranjeaza foarte mult ca Romania a ajuns sa fie criticata si taxata dur in cadrul Uniunii Europene. Aceasta situatie trebuie schimbata, trebuie sa lucram la acest aspect… Eu una sunt satula sa tot aud critici si discursuri negative privind realitatile din Romania si cred ca PSD trebuie sa faca totul pentru a gira o formula guvenamentala competenta, un guvern care, prin actiunile si proiectele sale, sa schimbe aceasta perceptie negativa. Eu imi doresc ca Romania sa mai fie si laudata in cadrul Uniunii Europene, nu doar criticata. Viitorul guvern trebuie sa se achite de responsabilitatile apropiatei presedintii romanesti a Consiliului UE, dar si sa schimbe perceptia Bruxelles-ului, prin profesionalism si seriozitate, privind Romania”, a declarat Ecaterina Andronescu pentru PSnews.ro.

Sedinta CEX legata de ramanierea Guvernului a fost amanata la o data neprecizata.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: