Eugen Tomac dezvaluie ce spaga i-a oferit PSD unui deputat PMP pentru a vota motiunea: „Voi prezenta dovezile pentru aceasta mizerie la Parchet”

politica

Partidul Miscarea Populara va depune o plangere penala pentru trafic de influenta si primirea de foloase necuvenite pe numele deputatului Octavian Goga, care a demisionat duminica din PMP si s-a inscris in PSD, a declarat pentru Agerpres presedintele executiv al formatiunii, Eugen Tomac.

Tomac a sustinut ca PSD i-ar fi oferit lui Octavian Goga „un loc de munca bine platit pentru sotia acestuia”.

„Exista mai multe elemente pe care domnia sa mi le-a marturisit si mie, si altor colegi din cadrul PMP. Toate aceste elemente pe care domnia sa ni le-a spus, ca sa-si justifice plecarea, constitue elemente extrem de grave care intra la foloase necuvenite. Din aceste ratiuni am luat hotararea sa depunem o plangere penala. Este inadmisibil ca un parlamentar sa plece dintr-un partid in altul, tocmai pentru ca se folosesc asemenea practici ticaloase.

E vorba despre pozitia unui partid. Domnia sa a intrat in Parlament prin redistribuire, ar trebui sa aiba o minima decenta fata de ce a putut sa-i ofere PMP.

Daca PSD i-a promis lucrurile pe care ni le-a spus si noua, este grav. (…) Motivatia a fost ca i s-a promis sotiei domniei sale un loc de munca bine platit intr-o companie de stat. Este o chestiune care nu mai are nimic cu politica. Este o forma de trafic de influenta si primire de foloase necuvenite”, a detaliat Eugen Tomac, aratand ca exista si alte elemente care vor fi trecute in plangerea penala.

Tomac a mai spus ca va prezenta dovezi la Parchet.

Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga a informat duminica Biroul Permanent ca a demisionat din PMP si va activa in Grupul parlamentar al PSD. Goga si-a anuntat demisia incepand cu data de 18 iunie.

Secretarul Camerei, Ioana Bran, a precizat ca cererea de demisie va fi citita luni in plenul Camerei Deputatilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: