Eugenia Voda, aspru criticata pentru momentul Emilia Sercan: „O hiena, nu un profesionist! Cand un invitat are o cadere, nu profiti”

news

Un fost membru CNA o critica pe Eugenia Voda pentru ca a ales sa difuzeze pe post momentul in care jurnalista Emilia Sercan a izbucnit in lacrimi cand i s-a reprosat ca a lucrat pentru Sorin Ovidiu Vintu.

”Oricat ai fi de profesionist in televiziune, cand un invitat are o cadere, nu profiti de ea. Cu atat mai putin cand e vorba despre un coleg de breasla, pe care l-ai invitat in semn de respect pentru munca lui. A profita de slabiciunea unui om nu inseamna ca esti profesionist, ci profund lipsit de caracter. Cand se intampla asta intr-o emisiune in direct, poti intrerupe cu publicitate. Cand se intampla intr-o emisiune inregistrata, poti sa reiei inregistrarea sau sa renunti la ea. Altfel nu esti decat o hiena, nu un profesionist.

O cunosc de mult pe Emilia Sercan si tin la ea, mai ales pentru eleganta cu care ataca personajele ce se cred intangibile. Presa de scoala veche! Ceea ce i s-a pregatit in emisiunea TVR nu cred ca e intamplator. Si nici profesionist.”, a scris Narcisa Iorga, fost membru CNA pe Facebook.

Citeste si: Tolontan: „Ma simt un nesimtit ca lucrez pentru Voiculescu”. O jurnalista a plecat in lacrimi din studioul TVR cand i s-a reprosat ca a fost angajata lui SOV

Jurnalista de investigatii Emilia Sercan a parasit in lacrimi o emisiune de la TVR 1 dupa ce realizatoarea Eugenia Voda i-a reprosat ca a lucrat in trecut pentru Sorin Ovidiu Vintu.

Sercan a participat impreuna cu Catalin Tolontan la emisiunea „Profesionistii”. Intrebata despre momentul in care s-a angajat la Realitatea TV, cand era detinuta de SOV, pe un salariu de 8.500 de euro pe luna, Sercan a izbucnit in plans.

„Sunt o impostoare. Cum sa pretind eu ca sunt o profesionista a presei din moment ce eu am facut marele compromis cu Vantu? Eu l-am investigat pe Vantu”, a spus jurnalista.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: