Euronews transmite in direct de la Bucuresti: „Tara a fost rapita de un grup mare de corupti”. Iata, Dancila, cum vorbeste in engleza aceasta protestatara – Video

news

Postul de stiri Euronews transmite live pe Facebook evenimentele de la Bucuresti. Pagina Euronews are aproximativ doua milioane de like-uri.

Reporterul Euronews a intrebat mai multi romani de ce protesteaza pe o vreme atat de urata. Raspunsul, intr-o engleza impecabila, a venit din partea unei protestatare: „Tara noastra a fost rapita de un grup mare de politicieni corupti”. Vezi video de la minutul 24.00:

Sute de protestatari din Cluj, Sibiu sau Tg-Mures au ajuns deja in Capitala pentru a participa la protestul anuntat la ora 18.00, in Piata Universitatii.

„Am venit sa protestam impotriva modificarii legilor Justitiei. Sunt anumite lucruri care pot sa incurce DNA sa aresteze coruptii. Nu cred ca se va schimba ceva cu protestul, dar sper”, a declarat unul dintre tinerii ajunsi de la Sibiu in Gara de Nord, citat de Mediafax.

„Mi-as dori foarte mult ca tinerii din ziua de azi sa fie mult mai responsabili, mai informati, sa dam mai departe informatiile pe care le avem. Sa facem, poate, mai multa educatie in scoli. Pentru asta am venit, sper sa fim multi, sa fim uniti”, a afirmat o tanara venita in Capitala la protest.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: