Europarlamentar PSD, adus de Dragnea de pe vapor: „Tentativa de fortare a demisiei presedintelui ales al PSD este nociva”

politica

Europarlamentarul PSD Razvan Popa isi afirma sustinerea fata de Liviu Dragnea, declarand ca „tentativa de fortare a demisiei” acestuia este „nociva pentru partid si pentru guvernare”. Popa a ajuns in Parlamentul European direct de pe un vas de croaziera, unde s-a angajat dupa ce a nu a mai primit nicio functie in administratia din Brasov.

„Orice partid viu are dezbateri interne despre directie, despre agenda, despre lideri. Personal cred ca aceste dezbateri este bine sa le purtam in interior, si nu in spatiul public.

Pentru ca oamenii ne-au votat cu o agenda clara, cu un program de guvernare amplu, cu o lista de prioritati pe care in nici un caz nu trebuie sa le schimbam.

Romanii vor de la noi solutii pentru cresterea nivelului de trai, pentru mentinerea guvernarii, pentru reducerea saraciei si punerea in aplicare a masurilor din programul nostru. Cred ca asta este ceea ce ar trebui sa conteze si sa primeze in orice dezbatere.

Tentativa de fortare a demisiei presedintelui ales al PSD este nociva pentru partid si pentru guvernare.

Scrisoarea prin care se solicita o demisie imediata din functiile de presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor a lui Liviu Dragnea aduce partidul intr-o stare de disputa si tensiune inadmisibile, care risca sa degenereze in partizanate si atitudini absolut nocive guvernarii si majoritatii politice actuale.

Unul din atuurile care definesc PSD este solidaritatea, iar programul de guvernare trebuie dus mai departe”, anunta Razvan Popa intr-un comunicat de presa transmis redactiei aktual24.ro.

Razvan Popa a candidat la alegerile locale pentru functia de primar al Brasovului din partea PSD, dupa ce anterior a ocupat functia de viceprimar. El fost si presedinte al organizatiei municipale a PSD. Dupa alegeri, Popa si-a dat demisia din functia de consilier local al Brasovului, nemultumit de veniturile pe care le avea, si a plecat impreuna cu sotia sa lucreze pe vase de croaziera.

Apoi, noroc chior, Popa s-a trezit europarlamentar, functie de pe urma careia obtine un salariu consistent. El s-a aflat pe locul 19 pe lista PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare din 2014, iar retragerea Ecaterinei Andronescu, numirea Corinei Cretu in functia de comisar european si numirea lui Victor Negrescu in functia de ministru l-au ajutat sa ajunga la Bruxelles si Strasbourg.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: