Europarlamentar PSD, apel catre deputatii si senatorii PSD: „Aduceti-va aminte cum ati fost umiliti atunci de acest personaj sinistru”

politica

Europarlamentarul Catalin Ivan le-a transmis marti un mesaj social-democratilor in care le aminteste de „umilintele” la care au fost supusi in aceste luni si le solicita sa puna „dorinta de a nu-i dezamagi pe cei de acasa” mai presus decat frica.

„Ganditi-va, dragi colegi parlamentari, la umilintele la care ati fost supusi in aceste cateva luni de zile. Cati ati avut ocazia sa vorbiti cu un ministru? Sau cati dintre voi au avut dreptul sa ridice o problema? Sa spuna conducerii ca are alta opinie? Sa depuna amendamente la bugetul pentru 2017 si la alte legi importante? Oameni de vaza ai acestei tari, in care sute de mii de romani si-au pus sperantele, ati fost redusi de un singur om la o simpla masa amorfa de manevra si de vot. Am inteles ca a incercat sa va invete numele in timpul mesei de duminica seara. Nu-i prea putin? Oare nu-i prea tarziu? Eu va stiu pe multi dintre voi si am incredere ca onoarea, mandria de a face ceea este corect, dorinta de a nu-i dezamagi pe cei de acasa, vor invinge frica”, a scris Catalin Ivan pe pagina de Facebook.

Acesta a precizat ca regreta „pentru prima data” ca nu face parte din Parlament, aratand ca alesii „au o sansa unica sa spuna stop dictaturii”.

„Este pentru prima data cand regret ca nu sunt membru al Parlamentului National. Este un moment istoric, o sansa unica pentru reprezentantii romanilor de spune stop dictaturii, incercarii de a confisca toate institutiile statului de catre o grupare mafiota straina de interesele romanilor, a se vedea negocierile cu UDMR, dar straina si de interesele partidului. Tuturor celor din Camera Deputatilor si din Senat le cer sa-si aduca aminte discursul lui Liviu Dragnea la prima intalnire a celor doua grupuri reunite. Abia isi luasera mandatele. Profesori universitari, doctori, economisti, avocati, ingineri, oameni cu cariere profesionale foarte bine conturate, cu o reputatie impecabila in comunitatile de unde vin, au fost umiliti public, in fata televiziunilor, de acest personaj sinistru pentru PSD si pentru Romania. Ii rog sa retraiasca ce au simtit atunci si, mai mult, ce au simtit familiile lor, prietenii, cunoscutii”, a conchis Ivan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: