Europarlamentar PSD: „Dragnea a intrerupt o sedinta la partid sa vada acest serial. Filmul ar trebui interzis, pe fondul lipsei de cultura poate crea monstri”

politica

Europarlamentarul Catalin Ivan a comentat pe contul sau de Facebook evolutia lui Liviu Dragnea in partid sustinand ca acesta a stiut sa se faca util si sa exploateze slabiciunile celor din jur si a relatat un moment amuzant cand actualul lider al social-democratilor a suspendat o sedinta pentru a urmari serialul “Suleiman Magnificul”. Ivan comenteaza ironic ca, vazandu-i evolutia lui Dragnea, acest fapt capata o alta simbolistica, iar concluzia sa este ca filmul ar trebui interzis, pentru ca, “pe fondul lipsei de cultura, poate crea monstri”.

Catalin Ivan spune ca Liviu Dragnea a stiut cum sa profite de „slabiciunile” celor din jur, iar acum a ajuns sa controleze aproape toate institutiile statului.

“Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump. A stiut sa se faca util, sa isi faca loc discret, cu rabdare, sa exploateze slabiciunile celor din jur… si am ajuns aici, cu el controland aproape toate institutiile importante ale statului”, a spus Ivan.

El povesteste ca Liviu Dragnea a spuspendat o sedinta de partid pentru a urmari serialul “Suleiman Magnificul”, concluzia sa fiind ca filmul ar trebui interzis deoarece “naste monstri” pe fondul lipsei de cultura.

“Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. Vazandu-i insa evolutia, acel moment capata o simbolistica noua. Dupa criza Shaidehh a urmat criza Plumb si Shaidehh, apoi criza Carmen Dan si acum catastrofa Dancila. Concluzia este ca filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru ca, pe fondul lipsei de cultura, poate crea monstri”, a conchis europarlamentarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: