Un europarlamentar PSD face dezvaluiri despre abuzurile lui Dragnea si reclama posibile falsificari de documente in partid

politica

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan reclama presiuni nebanuite din partea PSD, precum si posibile falsificari de documente in interiorul partidului condus de Liviu Dragnea.

Eurodeputatul Catalin Ivan se afla din nou in centrul atentiei, fiind din nou contestata calitatea sa de membru PSD. Intr-un interviu pentru Jurnalistii.ro, Catalin Ivan a declarat ca nu a parasit partidul, desi Dragnea sustine ca Ivan si-ar fi pierdut calitatea de membru in 2015.

Confuzia din jurul statului sau de membru PSD isi pune amprenta negativ si asupra activitatii de europarlamentar. „Din pacate, am aflat din plenul Grupului S&D ca a fost ceruta din partea PSD excluderea mea din grupul politic. Sunt multe presiuni care se fac asupra mea la Bruxelles, dar, din fericire, acolo functioneaza regulile si principiile democratice”, a spus Catalin Ivan.

Referitor la modul in care Liviu Dragnea conduce partidul, Ivan a subliniat ca „sunt multe lucruri care au mers mai bine decat in perioada lui Victor Ponta, dar si multe altele care au luat o intorsatura profund gresita“.

„In acest moment, avand in vedere ca nu s-a discutat absolut deloc despre mine in ultima sedinta de Comitet Executiv National al PSD, statutul meu a ramas acelasi. Adica membru PSD cu o vechime de 14 ani. Nu a existat nicio decizie de excludere a mea din partid, nici in 2015, nici pana atunci si nici dupa. Toate documentele oficiale ale partidului, cu semnaturi in original, sunt intr-un dosar pe care oricand il pot pune la dispozitia secretariatului general al PSD daca va fi nevoie.

Cred insa ca a fost doar o declaratie neinspirata a lui Liviu Dragnea si nu vom merge mai departe cu negarea evidentei. Am inteles de la purtatorul de cuvant al partidului ca ar fi verificat nu stiu ce documente si s-ar fi convins ca nu sunt membru.

Ii atrag atentia ca falsificarea unor documente, fabricarea altora noi sau distrugerea de procese verbale sau documente de transfer se pedepseste conform Codului Penal. Sunt convins ca miza nu este intr-atat de mare incat sa merite ca cineva sa ia in calcul, chiar si doar ca exercitiu de imaginatie, asa ceva”, a detaliat Ivan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: