Europarlamentar PSD: „Victor Ponta este DISPERAT. Vinde pe toata lumea, va fi REVOLUTIE la congres”

politica

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca Victor Ponta nu mai are sanse sa pastreze conducerea partidului, chiar daca este „disperat” si „vinde pe toata lumea”.

„Victor Ponta este disperat in acest moment. Vinde pe toata lumea, promite orice, oricui, numai ca sa isi tina si scaunul de la Palatul Victoria si scaunul de la partid. Este dispus la orice compromis.

Nu are nicio retinere. A angajat intregul partid intr-o cursa disperata de salvare a unui singur om: Victor Ponta. Nu conteaza ce se va intampla in 2016, nu conteaza ce rezultate vom avea la locale, la parlamentare, important este sa ramana in functie”, a declarat Ivan intr-un interviu acordat ziare.com.

El a adaugat ca aproape nimeni nu-l mai sustine in partis pe Ponta.

„Pe Victor Ponta nu prea il mai sustine nimeni. Important este ca cei care nu il mai sustin pe Victor Ponta sa aiba o alternativa, sau sa aiba mai multe alternative, sa aiba de unde sa aleaga. In acest moment Victor Ponta omoara orice dezbatere in partid. Nu exista nicio discutie serioasa in PSD legata de viitorul partidului de alegerile din 2016, ceea ce este total nesanatos pentru partid”, a mai spus europarlamentarul.

El a mentionat ca linistea de acum din PSD este doar aparenta.

„In PSD intotdeauna a fost revolutie la Congres. Toate Congresele PSD-ului au fost mici revolutii, pentru ca asa functioneaza partidul. Nu sunt declaratii facute in presa, nu se iese in spatiul public, dar atunci cand este vorba de decizii partidul a stiut sa isi aleaga liderii”, a subliniat Catalin Ivan.

Catalin Ivan este singurul din PSD care si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Victor Ponta la congresul PSD. El a fost exclus din partis, insa a contestat decizia si se afla in proces.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: