Europarlamentarul Maria Grapini tine sa-si manifeste „bucuria” dupa ce Iohannis a pierdut procesul de la Pitesti: „Domnule presedinte, ati fost infrant”

politica

Europarlamentarul Maria Grapini a dat publicitatii un comunicat de presa in care isi exprima satisfactia fata de hotararea tribunalului de la Pitesti de a respinge contestatia lui Klaus Iohannis in procesul privind casa din Sibiu.

„Am aflat, ca si dumneavoastra, astazi, ca instanta din Pitesti, mai precis Curtea de Apel Pitesti, l-a lasat definitiv pe presedintele Klaus Iohannis fara una dintre case. Magistratii au respins contestatia in anulare, formulata de familia prezidentiala, deci familia prezidentiala a pierdut cea mai importanta investitie a sa, casa din centrul Sibiului. Decizia este irevocabila si nu mai exista nicio modalitate de a o ataca. Cat despre cheltuieli de judecata, se mentioneaza in aceeasi decizie, ca sunt de 1700 de lei, plus inca 1700 de lei catre intimati. Atat… Stim cu totii, noi, romanii care gandim si citim, ca imobilul aflat in litigiu de aproape 16 ani, inchiriat fiind, nu oricui, ci unei banci, a adus, in timp, familiei Iohannis un profit de peste 300.000 de euro !

In urma deciziei de azi rezulta ca presedintele Klaus Iohannis a mintit cand a spus ca a cumparat cinstit toate casele !

In calitate de europarlamentar, il intreb, public, pe presedintele Romaniei, cum se numeste acest castig ? Dupa aceasta sentinta definitiva, unde se incadreaza, juridic, suma de peste 300.000 de euro ? Cand va fi ea restituita, din moment ce a fost insusita pe baza de acte false ?

Ma bucur si felicit Justitia pentru ca nu s-a lasat intimidata nici inhibata in cazul acestui proces important, in care a fost implicat insusi presedintele Romaniei ! Sunt convinsa ca n-a fost usor, tocmai de aceea merita salutata o astfel de pozitie !

Domnule presedinte Klaus Iohannis, va reamintesc declaratia pe care ati facut-o in piata publica, prin care ati aruncat Romania in haos, care ne-a determinat sa ne uram unii pe altii, care ne-a pus intr-o pozitie critica, in ochii Europei si ai lumii. Ati invocat la acea vreme ‘o gasca de oameni politici cu probleme penale, care vrea sa slabeasca statul de drept’.

Astazi, domnule presedinte Klaus Iohannis, ati fost infrant.

Va rog, macar acum, reveniti la rolul constitutional. Romania merita stabilitatea promisa si bunastarea mult asteptata. Intrati-va in rolul de mediator, lasati ranchiuna deoparte, acceptati jocul democratic, lasati Guvernul si Parlamentul sa lucreze, oferiti-ne LINISTEA promisa”, afirma Grapini intr-un comunicat de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: