Europarlamentarul Ramona Strugariu, injurata de Oana Lovin (PSD) la un miting USR PLUS: „Esti proasta, dobitoaca dracului” – Video

politica

Europarlamentarul USR PLUS Ramona Strugariu a fost injurata de Oana Lovin, activista PSD si fost model de videochat, in timpul unui miting USR PLUS in Piata Universitatii. Lovin si Codruta Cerva au scandat numeroase injuraturi la portavoci la adresa membrilor USR PLUS prezenti in zona.

„Oilor care sunteti”, „Astia sunt useristii, animale!”, a strigat la portavoce Oana Lovin, cautand sa ii provoace pe membrii USR PLUS. Acestia au reactionat scandand „Fara penale”.

Europarlamentarul Ramona Strugariu a venit sa le intrebe de ce poarta masca, daca nu cred in existenta coronavirusului. Oana Lovin a reactionat cu injuraturi:  „Pentru ca esti proasta, dobitoaca dracului”.

Oana Lovin si Codruta Cerva s-au plans in mod repetat ca sunt agresate desi este limpede chiar din filmarile lor ca nimeni nu s-a apropiat mai mult de un metru de ele. „Agresorii USR PLUS…. atat pot cei de la USR, nu vor sa ne spuna oferta lor electorala si isi pun oamenii sa ne bata, agreseze, filmeze sub fusta…”, a sustinut Lovin.

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, i-a indemnat, in cadrul mitingului, pe alegatori sa gandeasca precum un contribuabil si sa decida cine ar dori sa le administreze banii – „sa le rada in nas mafii, interlopi si grupuri de interese” sau vor „o adevarata schimbare pentru Romania”.

„Nu va lasati intimidati. Asta este mesajul cheie al zilei, sistemului securist ii este frica de noi. Ii este frica dintr-un singur motiv, anume faptul ca, cu noi, nu se vor intelege in vechile cardasii politice, ca sa reuseasca sa fure, pana la urma, banii dumneavoastra”, a spus la finalul intalnii electorale ce avut loc sambata in fata Universitatii Bucuresti, la statui, intre liderii USR PLUS Bucuresti, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu, candidatii aliantei la primaria sectoarelor 1, 2 si 4 din Bucuresti si europarlamentari ai formatiunii cu alegatorii din Capitala.

Liderul USR Bucuresti, a mai spus ca „pe 27 septembrie avem o oportunitate pentru urmatorii patru ani, sa schimbam fata nu doar a Bucurestiului, ci a intregii Romanii. Daca iesim la vot si votam o miscare diferita fata de toate celelalte partide care au existat pana acum, izvorate din PCR, FSN, pe care le-am vazut perindandu-se la guvernare in ultimii 30 de ani (…). Pe 27 septembrie, ganditi-va, ca un contribuabil, (…) ganditi-va cine vreti sa va administreze acesti bani, daca vreti, in continuare sa va rada in nas mafii, interlopi si grupuri de interese, si sa se lafaie din banii dumneavoastra, sau daca vreti o adevarata schimbare pentru Romania. Noi vom ramane aici si vom crea o infrastructura pentru oamenii buni si onesti, sa se poata implica in viata publica, tocmai ca sa ii schimbam pe ei, nu ne lasam intimidati, iesiti la vot pe 27 septembrie”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: