Evadare dramatica in timpul atacurilor de la Paris. O femeie sta ATARNATA de pervazul unei ferestre – VIDEO

externe

Un jurnalist „Le Monde” a filmat scene terifiante la scurt timp dupa declansarea atacului de la sala Bataclan din Paris. In imagini poate fi vazuta o femeie care, ingrozita de ceea ce se intampla, a incercat sa iasa pe o fereastra de la al doilea etaj, insa a ramas agatata de pervaz, atarnand minute bune lipita de zid.

80 de oameni au fost ucisi in atacul armat care a avut loc vineri seara in jurul orei 22.30, in timpul unui concert rock. Patru luptatori kamikaze au mitraliat spectatorii si apoi au detonat centurile cu explozibil pe care le purtau asupra lor.

evadare2

Speriata de atacul armat care se petrecea in sala de spectacole Bataclan, o femeie si-a cautat disperata scaparea. A incercat sa coboare pe fereastra, insa a ramas suspendata la etajul al doilea. O alta persoana incearca sa o ridice inapoi ca sa nu se prabusasca. La o fereastra alaturata, o alta persoana este iesita in afara ferestrei, pe pervaz.

evadare3

In imagini se vede iesirea de urgenta a cladirii si oameni care fug speriati in toate directiile, dar si trupuri prabusite si mult sange.

Clipul a fost filmat de jurnalistul „Le Monde” Daniel Psenny care locuieste in cladirea vecina teatrului Bataclan din Paris.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: