Evul Mediu din Teleorman. Dragnea este pus la punct, dupa ce a incercat sa profite de pe urma salvatorilor ISU

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa posteze un mesaj pe Facebook in care ii felicita pe pompierii de la ISU pentru ca l-au salvat pe copilul cazut in putul din Teleorman. Incercarea sa de a beneficia in planul imaginii de pe urma interventiei de succes a ISU este sanctionata de cei care ii arata realitatea din Teleorman.

„Felicitari pentru toti pompierii de la ISU Bucuresti-Ilfov care au participat la salvarea lui Daniel, copilul cazut in acel put din judetul Teleorman! Realizam cu totii incarcatura emotionala uriasa si dificultatea extrem de complexa a acestei operatiuni de salvare. Reusita se datoreaza bunei pregatiri si mai ales implicarii umane a membrilor acestei echipe. Bravo baieti! Astfel de actiuni trebuie aplaudate la scena de deschisa de catre intreaga societate”, a tinut Dragnea sa transmita.

El a primit insa un raspuns din partea unui roman vigilent prin care liderul PSD este pus la punct.

„Daca nenorocitii aia de primarii din Teleorman accesau fonduri europene amaratii aceia n-ar fi avut nevoie de puturi si toalete-n fundul curtii, ca-n evul mediu. Sunteti de peste 20 de ani in politica !? Unii au scris carti, altii au inaltat edificii de care sa se bucure cat mai multi oameni, nu numai neamurile si prietenii, unii au plantat paduri intregi iar altii au daruit din putinul lor celor care au lipsuri. Dupa dumneata ce ramane !?”, i s-a transmis lui Dragnea.

fb

Copilul de un an si noua luni cazut in put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara dupa aproape zece ore de incercari este in stare generala critica, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru.

Potrivit acesteia, copilul a fost adus la spital ventilat si intubat mecanic si a avut nevoie de resuscitare dupa un stop cardiac.

„Diagnosticul este de hipotermie severa. Status postresuscitare — este pe suport ventilator, perfuzie de rehidratare. Va merge pe sectie de terapie intensiva”, a explicat medicul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: