Exclusiv. Avem inregistrarea, iata cum sunt organizati pesedistii pentru a fi adusi la mitingul din Bucuresti: „Partidul plateste tot”

politica

„Marele miting” pe care Liviu Dragnea il organizeaza la Bucuresti pentru sustinerea „familiei traditionale” va avea loc pe data de 19 mai. Aktual24.ro prezinta inregistrarea unei convorbiri telefonice dintre un activist PSD si un cetatean pe care incearca sa-l convinga sa participe la miting.

Potrivit celor spuse de activistul PSD, pesedistii care vor participa la mitingul lui Dragnea se vor reuni sambata dimineata, pe 19 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Ei vor fi adusi cu autocare din toata tara, iar „partidul va plati totul”.

„Mircea Attila sunt, de la PSD Orastie. Mi-o trimis Dorina Rosu lista. Va sun pentru pentru mitingul de la Bucuresti, de sambata, 19. Eu sunt la organizatia 4, vicepresedinte”, se prezinta activistul PSD unui cetatean din Orastie, Daniel Milan.

Acesta ii ofera detalii despre data la care va avea loc mitingul, la ce ora va avea loc plecarea si care este destinatia.

„Se va pleca a Bucuresti cu microbuz, dimineata la 5. O sa va sune doamna Dorina Rosu. Nu se plateste nimic. Plateste partidul, am inteles ca este si ceva pachet, un suc, o apa. Ne vom intalni in Piata Constitutiei. Plecam dimineata la cinci, mai face ceva opriri, mai un mic, ceva, trebuie sa ne mai relaxam”, mai informeaza Mircea Attila.

Interlocutorul tine sa-i aduca aminte activistului PSD ca cei doi lideri ai coalitiei de guvernare nu au nimic de a face cu „familia traditionala”.

„Bata-i Dumnezo sa-i bata, noi merem sa sustinem familia traditionala, da’ pe Dragnea asta cu aia de 17 ani si Tariceanu ala cu sase femei si noi sustinem familia traditionala”, spune ironic Daniel Milan.

Activistul PSD nu l-a contrazis. „Asta este, nu avem ce face”, raspunde cu obida Mircea Attila.

„Totul e platit de PSD, transport, mancare?”, mai intreaba Milan.  „Da”, prezinta asigurari activistul PSD.

Iata inregistrarea convorbirii telefonice:

Dragnea a refuzat sa spuna, vineri, cand va avea loc mitingul pentru „familia traditionala”.

Presedintele PSD a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca PSD va organiza un miting „foarte mare” pentru „a nu mai exista niciun echivoc in abordarea pe care o are PSD” in privinta familiei traditionale. Nimeni nu a pus insa sub semnul intrebarii abordarea PSD  in privinta acestui subiect.

„Cea mai importanta decizie este cea legata de propunerea pe care am facut-o colegilor mei sa organizam un miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale. Vreau sa organizam acest miting si am luat si astazi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc in abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a afirmat Dragnea la finalul sedintei CEX.

Intrebat daca exista un numar aproximativ de participanti, in conditiile in care s-a vehiculat cifra de un milion de oameni care trebuiau sa vina la Bucuresti, Dragnea a spus: „Va fi un miting mare. Foarte mare!”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: