EXCLUSIV. Iubita Principelui Nicolae candideaza pe listele USR: „Sunt si eu curioasa daca romanii sunt pregatiti pentru un personaj ca mine”

politica

Nicoleta Cirjan, tanara cu care Principele Nicolae are un copil, anunta ca va candida pe listele USR Brasov. Din cauza relatiei cu Cirjan, Nicolae a fost exclus de catre Regele Mihai din linia de succesiune a Casei Regale.

Nicoleta Cirjan a nascut o fetita la inceputul acestui an. Potrivit presei mondene, tatal copilului este Principele Nicolae, care era al treilea in succesiunea la tronul Romaniei. Cei doi s-au cunoscut in timpul unui tur al Romaniei cu bicicletele. Dupa ce relatia a ajuns publica, Regele Mihai a decis sa il excluda pe Nicolae din linia de succesiune, decizia starnind un amplu scandal intre monarhisti.

Joi, Nicoleta Cirjan a anuntat pe Facebook ca isi depune candidatura pentru listele parlamentare ale USR Brasov.

„M-am gandit mult, m-am sfatuit cu mai multi oameni si m-am hotarat sa o fac. Duminica voi participa la alegeri interne in USR Brasov pentru un loc eligibil pe lista de parlamentari propusa de USR la alegerile din 11 Decembrie. „Concurenta” este foarte mare, caci colegii mei sunt foarte bine pregatiti, au studii economice, politice sau juridice, au „fete” de oameni seriosi si chiar se potrivesc pe profilul politicianului. Nu stiu daca eu, cu nonconformismul meu, cu modul de a spune lucrurilor pe fata, cu rebeliunea specifica, cu modul in care ma imbrac si ma comport, precum si cu controversele din jurul meu, ma potrivesc cu ceea ce se asteapta de la un om politic.

Stiu, insa, ca sunt onesta, bine educata, profesionista, cu rezultate bune in toate domeniile in care activez, fara interese obscure, am spirit de analiza, sunt un bun orator, pot sa vad ambele parti ale unei probleme si sunt gata sa imi sacrific linistea pentru lupta cu balaurii. Dar cel mai important cred ca este faptul ca sunt orientata catre oameni, ca vin din strada, acolo unde mi s-a cizelat spiritul civic si unde am invatat sa ascult si sa inteleg ce vor oamenii de la cei care ii conduc.

Sunt si eu curioasa daca romanii sunt pregatiti ca un personaj ca mine sa ii reprezinte si primul test va fi duminica, in fata celor 40 de membri ai filialei Brasov, care vor vota, pe sistem Eurovision, pe cei pe care ii considera cei mai potriviti sa intre in lupta parlamentara. Uite un motiv suficient pentru care am ales USR: alegeri libere si democratice in fiecare filiala, fara oameni impusi pe liste de la Bucuresti sau de catre biroul politic local”, a scris Cirjan pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: