Categories: news

EXCLUSIV. Madalin Voicu a fost REVOCAT din pozitia de CONSUL general la Bonn

Surse bine informate din mediul diplomatic au declarat pentru aktual24.ro ca deputatul PSD Madalin Voicu a fost revocat de Victor Ponta din functia de consul general la Bonn.

Madalin Voicu a fost numit consul general la Bonn pe 22 iulie 2015 printr-o hotarare de guvern. Numirea a fost semnata de Gabriel Oprea, in calitate de premier interimar, intrucat Victor Ponta era in concediu.

Madalin Voicu ar fi urmat sa-i ia locul lui Mihai Botorog, care trebuia sa plece consul la Marsilia.

Insa Victor Ponta a schimbat totul „pe sest”, au declarat sursele pentru aktual24.ro. „Batalie de cadre in guvern!”, au adaugat acestea. In plus, partea germana nu a fost deloc incantata de alegerea facuta de guvernul roman.

Contactat de aktual24.ro, Madalin Voicu a declarat ca nu stie nimic si ca asteapta sa fie chemat la MAE. „Nu am primit aceasta informatie. Intrebati-l pe Ponta daca este adevarat”, a declarat deputatul PSD.

Cu toate acestea, la scurt timp dupa convorbirea cu aktual24.ro, Voicu a declarat pentru libertatea.ro ca a renuntat la calitatea de consul general al Romaniei. El se asteapta sa fie numit presedinte al TVR la propunerea PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Un barbat din Statele Unite si-a pierdut aligatorul care il ajuta de zece ani sa infrunte depresia si face un apel emotionant la gasirea lui – VIDEO

Un barbat din Pennsylvania, care atribuie unui aligator pe nume Wally faptul ca l-a ajutat…

13 minute ago

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

42 de minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

O oră ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

2 ore ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

2 ore ago