Exclusiv. Mii de romani stau la coada si la Haga pentru a vota: „Olandezii ne intreaba ce se intampla”

politica

Mii de romani asteapta, duminica dupa-amiaza, sa voteze in sectia deschisa la Haga, in Olanda. Trecatorii olandezi sunt uimiti de o asemenea coada.

Olga Ilie, o romanca prezenta la coada din Haga, a declarat pentru aktual24.ro ca are de asteptat cel putin patru ore pana cand cand va putea sa voteze. Coada se intinde pe o distanta apreciabila.

„Se opresc olandezii sa intrebe care e faza cu coada asta”, a spus Olga Ilie. „Sunt oameni de tot felul, studenti, intelctuali, muncitori”, a mai spus romanca.

Iata imagini de la Haga:

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj romanilor sa nu isi piarda rabdarea si sa nu renunte la vot „din cauza unui guvern incompetent” si le solicita autoritatilor responsabile sa gaseasca de urgenta solutiile astfel incat toti romanii sa poata vota astazi.

„Dragi romani, oriunde ati vota, in orice oras al lumii sau in orice sat din Romania, nimeni nu va poate bloca dreptul la vot! Va rog, nu va pierdeti rabdarea, nu renuntati la votul dumneavoastra din cauza unui guvern incompetent, care va obliga sa stati la cozi uriase pentru a va exercita un drept constitutional. Va multumesc pentru ca vreti sa faceti o Romanie mai buna! Solicit autoritatilor responsabile cu organizarea scrutinului electoral sa gaseasca de urgenta solutiile astfel incat toti romanii sa poata vota astazi!”, este mesajul transmis duminica dupa-amiaza, pe Facebook, de presedintele Klaus Iohannis.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: