EXCLUSIV PSD-istele Cerva si Lovin, amendate doar cu cate 400 de lei pentru scandalul si violentele din fata Ministerului Sanatatii

politica

Intr-un raspuns pentru aktual24.ro, Jandarmeria Bucuresti anunta ca Oana Lovin si Codruta Cerva au primit doar cate 400 de lei amenda pentru scandalul sinistru provocat miercuri in fata Ministerului Sanatatii. Cele doua au urlat injuraturi, au aruncat ciolane pe scarile ministerului si l-au lovit cu picioarele si cu varful unei umbrele in fata pe un tanar care incerca sa adune mizeriile lor.

Astfel, conform unui raspuns pentru aktual24, Jandarmeria Bucuresti afirma ca au fost amendate trei persoane, cu cate 400 de lei, pentru incidentele din fata Ministerului Sanatatii. Scandalul a fost provocat de Codruta Cerva si Oana Lovin, nu este clar insa cine este a treia persoana.

Citeste si: Activista PSD Oana Lovin a agresat-o pe doctorita Andreea Moldovan in fata ministerului: „Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito!”

Activistele PSD Codruta Cerva si Oana Lovin l-au lovit cu piciorul si cu o umbrela in fata pe un tanar care a dorit sa stranga gunoaiele aduse de cele doua in fata Ministerului Sanatatii. Tanarul nu a reactionat, desi ar fi fost in legitima aparare.

Cerva si Lovin au adus ciolane si saci cu gunoaie pe treptele Ministerului Sanatatii, solicitand astfel demisiliile lui Vlad Voiculesci si Andreea Moldovan. Un tanar a a aparut la un moment dat sa stranga aceste gunoaie, insa a fost atacat extrem de violent de cele doua. Codruta Cerva l-a lovit cu piciorul si a dorit sa-i infiga varful umbrelei in fata. Tanarul nu a ripostat deloc, insa a fost preluat apoi de o ambulanta.

„Mars de acolo. Mars de aici, sclavule, de ce nu ai venit sa te agiti pentru mortii astia, ma jegule?”, a urlat Oana Lovin.

Codruta Cerva: Cine te-a trimis, ma trepanatule?

Oana Lovin: Un jegos care linge clantele lui Voiculescu…

Ulterior, dupa interventia jandarmilor, cele doua si-au facut complimente reciproc in legatura cu loviturile date tanarului.

„Depune plangere fatalaul, hahaha. Ce picior i-am tras in cur de nu s-a vazut. Da, au filmat astia. Dar tu i-ai varsat cafeaua in cap? Hahaha”, i-a spus Cerva lui Lovin.

„Nu eu l-am calcat pe mana. Si-a bagat mana sub piciorul meu. Eu mergeam pe scara, cine avea o pozitie nenaturala? Cum adica l-am calcat pe mana? Eu ii fac plangere ca efectiv si-a permis sa bage mana sub piciorul meu, daca ma impiedicam si cadeam pe scari, era ud. Si cafeaua nu stiu daca i-am varsat-o in cap, din greseala”, a reactionat Lovin.

„Daca fatalaul se mai invarte pe aici si nu pleaca, il bat!”, a comentat Cerva.

Conform Realitatea TV, tanarul a fost preluat apoi de o ambulanta, fiind transportat la spital.

Mai mult despre: ,

Comentarii: