EXCLUSIV. Senatoarea care l-a MIRUIT pe Sova are masina „WOLWO”

news

Senatoarea UNPR Ruxandra Jipa, care l-a miruit pe Dan Sova inainte de votul privind cererea DNA, circula cu o masina de care nimeni nu a mai auzit.

Ruxandra Jipa este in doctor in drept si conferentiar universitar insa habar nu are cum se scriu corect marcile masinilor pe care le detine. Ea si-a trecut in declaratia de avere un „WOLWO” (corect Volvo) si un „W. Polo” (probabil Volkswagen Polo).

masina jipa

Potrivit CV-ului, Jipa a avut o intensa activitate intelectuala, ea a publicat nu mai putin de sase carti de drept.

Ulterior votului in cazul Dan Sova, senatoarea UNPR, posesoara a doua masini de import, a declarat ca Romania este colonie, „nu mai are economie”.

„Of, Doamne, mi se pare ca Romania a ajuns o colonie. Cine are dreptul sa se amestece, pentru ce? Noi nu mai avem economie, am facut o serie de sacrificii sa intram in UE.  Nimeni nu are dreptul sa se amestece in treburile statului nostru, daca vrem sa ne mai numim stat, ce sa mai vorbim de stat de drept. Nu primesc niciun fel de palme peste ochi de la nimeni si aceste lucruri se datoreaza faptului ca anumiti colegi ai nostri, pe la Bruxelles, prin alte parti au spus lucruri care nu erau reale si va dau un exemplu, Monica Macovei”, a declarat Jipa pentr gandul.info.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: