EXCLUSIV. Un lider UNPR se faleste ca este MASON: „Va transmit Tripla Acolada Fraterna si va indemn sa fiti buni”

news

Un lider al UNPR se faleste public cu apartenenta la miscarea masonica si transmite mesajele acesteia pe retelele sociale.

Secretarul general al UNPR Brasov, Laurian Pop, nu face niciun secret din faptul ca este mason. Desi masoneria cere discretie din partea membrilor sai, Laurian Pop tine sa arate tuturor ca a devenit o persoana importanta. Astfel, el a postat pe retelele sociale mai multe imagini in care apare in costumul masonic sau de la reuniuni masonice, in care sunt prezenti si alti lideri politici.

mason

Impreuna cu senatorul PNL Nicolae Vlad Popa, un alt politician care care se faleste cu apartenenta la masonerie.

mason nvpopa

Lauria Pop a transmis pe pagina sa de Facebook si mesaje ale masoneriei, amestecate cu stiri despre UNPR si Gabriel Oprea. Iata cum explica el prezenta ochiului din piramida de pe bancnota de un dolar.

„Exista multe confuzii asociate cu ochiul atoatevazator si cu ochiul din piramida care figureaza pe bancnota americana de un dolar, iar confuziile respective s-au numarat de decenii printre ideile favorite ale celor care sustin teoriile conspiratiilor. Ochiul atoatevazator, numit adesea ochiul providentei, este o emblema preluata din crestinism si respectiv din alte culte religioase in care se intalneste acest concept. Acest simbol apare cel mai frecvent in culturile ebraice si egiptene ca reprezentare a Divinitatii, supravegherii si grijii universale.

Ochiul atoatevazator incadrat intr-un triunghi echilateral care poate fi orientat cu varful in sus ori cu varful in jos este de asemenea o reprezentare istorica a Divinitatii. Ea apare in crestinism ca simbol al Sfintei Treimi si este gasita adesea in arta masonica. Ochiul este prezent uneori in ritualuri masonice. El este menit sa-i reaminteasca initiatului de Fiinta Suprema si de ochiul atent care actioneaza ca judecator al vorbelor si faptelor sale. Piramida, care pentru masoni este un omagiu evident adus constructorilor din trecut, nu este utilizata in mod curent in ritualuri. Ochiul atoatevazator combinat cu o piramida este rareori sau niciodata folosit in Ordin. Pe de alta parte insa, este utilizat in mod frecvent in interiorul unui triunghi si de aici porneste confuzia.

(…) Din pacate, teoriile conspiratiilor care pornesc de la ochiul atoatevazator persista in a-i lega pe francmasoni de parintii fondatori, iar multe ipoteze se refera la arhitectura si infrastructura Washingtonului. Alte teorii sustin ca ochiul si piramida sunt semne ale masonilor si ale societatilor bavareze Illuminati. Va transmit Tripla Acolada Fraterna si va indemn sa fiti buni! Luati sama de vorbele mele!”, a postat Pop pe Facebook.

mason4

Laurian Pop alaturi de membri UNPR

Desi miscarea masonica sustine ca promoveaza si apara libertatea, Laurian Pop nu suporta libertatea de exprimare. Iata ce i-a transmis jurnalistului Razvan Boaca din Brasov, care a postat un comentariu critic pe pagina sa de Facebook.

„Mai, masturbatori profesionisti ai linistii publice!… Mai, dragilor! Expiratia voastra semijurnalistica pestilentiala ma duce cu gandul la caietul de amintiri din clasa a 7-a. Cel mai probabil, calozitatile provocate de gandul la persoanele pe care le incondeiati, va impiedica sa tineti condeiul drept.

Propunerea ar fi sa va orientati deontologic catre locul unde puteti gasi hrana cea de toate zilele cu care v-a obisnuit politica din trecut. In directia in care v-ati indreptat barbateste tirul jenant, ma indoiesc sa fie vreun os de ros”, a scris masonul Pop.

mason presa

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: