Executie in PSD. Un vicepresedinte care a indraznit sa spuna ca „nu e lovitura de stat” va fi exclus din partid

politica

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica, primar al Iasiului, va fi propus pentru excluderea din partid pentru ca l-a contrazis pe Liviu Dragnea in privunta protestelor care au avut loc duminica in toata tara.

„Nu cred ca asistam neaparat la o lovitura de stat. O lovitura de stat in primul rand se programeaza de cei care vor sa preia puterea. In momentul de fata, nu s-a aratat neaparat o structura care vrea sa preia puterea. Prin urmare, e un val de emotie”, a declarat Chirica la RFI.

In replica, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat ca va propune excluderea din partid a lui Chirica.

„Din pacate, pe langa adversarii din Sistem, care ne lovesc cu maxima obraznicie exista si una, doua voci in interiorul PSD care nu ne reprezinta si care exprima pct de vedere ale adversarilor poporului roman. Cu aceasta ocazie, tin sa il anunt pe domnul Mihai Chirica, presedintele PSD Iasi si primarul acestui municipiu, ca este o doua oara cand critica public pozitiile si deciziile domnului presedinte Liviu Dragnea, ceea ce il aseaza in grupul celor din afara partidului si in afara valulului popular din 11 decembrie

Ii asigur pe primarii din judetul iasi, pe consilierii locali si judeteni din Iasi, pe sefii de zona, care ne-au sunat foarte intrigati de pozitia sefului lor, ca vom rezolva foarte rapid aceata problema.

Eu sunt unul dintre cei care vor propune excluderea din partid a lui Mihai Chirica si, de altfel, acesta este un mesaj pe care il transmitem eventualilor ‘chirici’, putini la numar, care vor sa se plaseze in afara partidului ca astfel de atitudini nu sunt agreate in PSD. Nu vom da inapoi si daca este nevoie, inclusiv in randurile noastre, vom lua deciziile care se impun.

In concluzie, domnul Chirica nu are nicio legatura cu pozitie oficiala a PSD, deja nu ne mai reprezinta si vreau sa ii asigur pe toti membri si simpatizantii nostri ca vom pune in aplicare toate cele promise, ca nu vom ceda, indiferent de presiunile care vin din toate partile, inclusiv dinspre Cotroceni”, a declarat Stefanescu pentru stiripesurse.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: