„Experimentul Bucuresti”. Pelican acuza PSD de un „sistem nou” de furt, de pe primul loc s-a trezit pe al treilea

politica

Candidat independent pentru Primaria Sector 2,  Dumitru Pelican acuza PSD ca apus in functiune un „sistem nou” care a facut posibil ca de pe primul loc sa ajunga pe al treilea. El are de gand sa conteste alegerile.

Pelican vorbeste despre un „experiment” pus la cale in Bucuresti. „Toti bucurestenii au ajuns sa iubeasca PSD-ul, asa, peste noapte, partid pe care pina mai ieri il blamau si-l considerau partidul cu cei mai multi penali? N-as crede!”, spune Pelican.

Iata ce a postat pe Facebook:

„Alegeri ciudate in Capitala ! Experimentul Bucuresti !!!…

Dupa o noapte alba-numararea voturilor a durat in unele sectii pina azi,la ora 6- si dupa o analiza amanuntita a proceselor verbale din cele 202 sectii de votare,avem destule motive sa ne indoim de corectitudinea alegerilor ! As vrea insa sa fac citeva scurte precizari, absolut necesare :

Cum sa ne explicam faptul ca in mai multe sectoare din Capitala au fost date peste cap majoritatea sondajelor,adica sectorul 6,sectorul 5,sectorul 2,sectorul 4,aparind peste noapte alte date oficiale,complet diferite ?

O fi marja de eroare corecta,dar au disparut procente de peste 17-18 la suta,la candidatii care aveau cele mai mari procente si erau dati ca invingatori ! Si in ceea ce ma priveste,chiar in ziua votului,mai multe sondaje ma dadeau pe primul loc cu 30%,iar dupa ora 19,aceste sondaje au fost spulberate,eu „obtinind” in final in jur de 13,3%. Apoi,de ce au aparut sondaje chiar in ziua votului,ele fiind interzise,urmind ca la ora 21 sa aflam ce au aratat ele,nu in ziua de vot !

Chiar si d-ul Victor Ponta declara in ziua votului,dupa-amiaza, pentru Aktual 24.ro (informatia este gresita – n.red.)ca in Sectorul 2 voi cistiga eu, iar in sectorul 5 d-ul Vanghelie. Chiar si celebrul IRES ma dadea cu citeva zile inainte de vot,un invingator in sondajul prezentat de postul tv Digi 24. Se naste o intrebare : toate sondajele au fost mincinoase ? Apoi,cum putem crede ca in citeva zile,pe final,celebrul USB a crescut in Sectorul 2 de la 5-7% la peste 16% in ziua votului ? Nu cred ca aceste sondaje au fost mincinoase,categoric,nu,ceea ce pot sa cred este faptul ca s-a actionat intr-un sistem nou,de tip EXPERIMENT,aici,in Capitala,nu insa si la nivel de tara ! Adica,toti bucurstenii au ajuns sa iubeasca PSD-ul,asa,peste noapte,partid pe care pina mai ieri il blamau si-l considerau partidul cu cei mai multi penali ? N-as crede !

Miine vom decide ce este de facut,probabil,vom contesta alegerile ! Avem destule motive s-o facem !”, a scris Pelican.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: