Explicatia avocatei dupa ce Donald Trump a adormit in fata tribunalului: „Clientul meu e obosit fiindca citeste mult”. Fostul presedinte e recunoscut pentru aversiunea sa fata de citit

externe

Alina Hubba, Donald Trump, adormit, tribunal, citeste mult

Alina Habba, avocatul si consilierul juridic al lui Donald Trump, a oferit un motiv improbabil pentru care acesta a parut sa atipeasca in ziua deschiderii procesului sau de la New York.

Trump a parut sa adoarma de cateva ori in timpul selectiei juriului la tribunalul din New York. Procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, l-a acuzat pe Trump de 34 de capete de acuzare pentru falsificarea documentelor de afaceri pentru a ascunde o plata de bani pentru tacere catre starul porno Stormy Daniels in perioada premergatoare alegerilor din 2016, intr-o tentativa de a cumpara tacerea acesteia in legatura cu o presupusa aventura din 2006.

Aparentele sieste ale fostului presedinte au starnit un val de meme-uri pe retelele de socializare in aceasta saptamana, catalogandu-l pe fostul presedinte drept „Don Somnorosul” si „Don Snorleone”, scrie The Independent.

Campania lui Trump a numit rapoartele despre el dormind „stiri false”. Dar avocata Habba a avut propriile teorii. „Clientul meu e obosit fiindca citeste mult, nu stiu ce facea, nu am fost acolo, nu sunt camere de filmat, mi-as dori sa fie”, a declarat Habba pentru Newsmax marti. „A stat acolo, asa cum este obligat, sub amenintarea de a merge la inchisoare daca nu sta acolo”, a adaugat ea.

Washington Post a relatat in 2018 ca Trump nu a citit niciodata briefingurile zilnice de la Casa Alba cat timp a fost in functie. In schimb, el a preferat briefingurile orale la care i se prezentau fotografii, videoclipuri si grafice, iar documentele politice erau limitate la o singura pagina.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: