Explicatia ridicola a Vioricai Dancila pentru gafa cu „douazeci-douazeci”: „Noua ani am vorbit asa la Bruxelles”

politica

Premierul Viorica Dancila a explicat, la Romania TV, de ce a pronuntat „douazeci-douazeci” atunci cand a vorbit despre Campionatului European de fotbal din anul 2020, ea sustinand ca la Bruxelles se spune „Euro douazeci-douazeci”, iar dupa noua ani in care a fost europarlamentar „este normal sa incerci sa duci mai departe acest lucru”.

„Sa stiti ca foarte multi au spus ca au vazut in acest lucru o greseala. Ganditi-va ca eu sunt de noua ani la Bruxelles. La Bruxelles exista Orizont douazeci-douazeci, Euro douazeci-douazeci. Cand noua ani ai vorbit asa, este normal ca acest lucru sa incerci sa il duci mai departe. De acum incolo voi zice 2020”, a spus Dancila, intr-un interviu difuzat luni seara de Romania TV.

Viorica Dancila si-a atras critici dupa ce la inceputul unei sedinte de Guvern a vorbit despre modernizarea Stadionului Giulesti in perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020, an pe care l-a pronuntat „douazeci-douazeci“. ” (…) adoptam, in perspectiva Euro douazeci-douazeci si hotararea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-econimici pentru modernizarea si consolidarea Stadionului Giulesti, realizat de Compania Nationala de Investitii“, a spus premierul Viorica Dancila.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: