Explicatiile ridicole ale unui senator PSD privind sedinta politica din fata altarului: „Nu am fost ca politicieni”

politica

Senatorul PSD Emanoil Savin a sustinut, miercuri, ca liderii partidelor prezenti la intalnirea cu preotii in biserica din Banesti nu au fost acolo in calitate de politicieni, ci de cetateni, ”pentru ca au fost invitate toate partidele politice” si s-a discutat despre referendum.

“Organizata de Protoieria Campina, au fost invitati 92 de preoti si 22 de primari din toata Protoieria Campina, fara politica, fara alte dezbateri. S-a discutat despre acest referendum, de casatoria dintre un barbat si o femeie. (…) Este o initiativa cetateneasca, stiti foarte bine ca trei milioane de cetateni au votat si este constitutionala si am participat si noi la aceasta conferinta. Nu am fost ca politicieni, am fost ca cetateni, pentru ca au fost invitate toate partidele politice. Eu sincer sa fiu am si intarziat, chiar am avut retinut loc acolo langa colegul meu Iulian Dumitrescu. Nu s-a pomenit niciun nume de partid, nu s-a discutat nimic politic”, a afirmat Savin, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Liderii organizatiilor de Prahova ai ai PSD, ALDE, PNL si PMP s-au intalnit marti, la biserica”Adormirea Maicii Domnului” din Banesti, cu alesii locali si cu preoti pentru a pune la cale organizarea referendumuluiprivind redefinirea familiei in Constitutie drept casatoria dintre un barbat si o femeie.

Comentarii: