Explodeaza un scandal urias intre liberali. Vicepresedinte PNL: „S-a dat o directiva. USR va trebui sa ne critice, nu ripostati”

politica

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu (vicepresedinte PNL), a acuzat ca liberalii au primit o directiva prin care li se interzicea sa riposteze la atacurile USR. 

„Este nepermis pentru un partid. O sa rada lumea cand afla. S-a dat o directiva. ‘Atentie! Ca sa intre USR-ul in Parlament, va trebui sa ne critice. Noi trebuie sa nu ripostam, sa ajutam USR-ul sa intre in Parlament’. Cum este posibil asa ceva? Ne faceau in fel si chip si noi taceam. Era limpede ca pe tara USR-ului nu ii va fi chiar usor sa depaseasca pragul”, a spus Robu intr-i emisiune la Digi24 Timisoara.

El a mai mentionat ca sustinerea lui Dacian Ciolos pentru postul de premier a fost o greseala.

„Spre exemplu, un partid care se respecta, daca nu are in interior un candidat la functia de premier, trebuie sa procedeze cum a procedat PSD-ul. Cine ne-a pus pe noi sa anuntam ca avem un prim-ministru? Ne-a cerut cineva sa punem prim-ministru? Nu am nimic cu domul Ciolos. Este o persoana respectabila, este un om onest, numai ca nu a fost membru PNL, a aparut candidat sprijinit de doupa partide. Nici nu sta in sondaje atat de bine incat sa poata transfera spre paritd. Nu poti transfera, decat intr-o foarte mica masura, ceea ce reusesti sa dobandesti ca persoana inspre o structura colectiva din care faci parte”, a mai spus Robu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: