politica

Explozie de bucurie la USR si PLUS dupa decizia ICCJ: Acum aveti cu cine vota! Castigam alegerile si vom guverna in 2020 (Video)

Liderii si membrii USR si PLUS au primit cu mare bucurie victoria de vineri seara de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care le-a admis contestatia fata de decizia BEC de a le respinge alianta, ceea ce ii impiedica sa candideze impreuna la alegerile europarlamentare din luna mai.

„Romania ramane in Europa. ICCJ a anulat decizia BEC. Alianta 2020 USR PLUS va castiga alegerile si va guverna in 2020”, a scris imediat pe Facebook presedintele USR Dan Barna.

Si Ciolos s-a aratat extrem de bucuros in mesajul postat imediat dupa aflarea vestii.

„Acum aveti cu cine vota! Alianta 2020 merge la europarlamentare! Asa cum ne asteptam, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au votat in favoarea Aliantei noastre! Lupta continua cu si mai mult avant. Va multumim pentru efortul, implicarea si rabdarea voastra. Impreuna vom reusi”, e mesajul lui Ciolos.

Iata cum au primit vestea:

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Recent Posts

Noua copii care lucrau in agricultura au murit in Egipt dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Nil de pe feribot

Cel putin 10 lucratoare agricole, dintre care noua minore, au murit marti in Egipt, dupa…

3 ore ago

Spania isi rechema permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei a spus ca nu va „repeta aceeasi greseala”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

3 ore ago

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

3 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

3 ore ago

Raport ONU: Jumatate din pasunile lumii s-au degradat din cauza utilizarii excesive si a schimbarilor climatice

Jumatate din pasunile naturale ale lumii au fost degradate de supraexploatare si de schimbarile climatice,…

3 ore ago