Categories: news

Explozie de furie a unui realizator Antena 3: „Shhaideh, omul de casa al lui Dragnea. Rusinos, a dat 12 milioane de euro pentru stadion la Teleorman”

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor si-a manifestat, vineri, indignarea fata de decizia ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, de a aloca 12 milioane de euro pentru un stadion la Teleorman.

„Romania are multe prioritati in afara stadionului de la Teleorman. Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, care a dat banii, este omul de casa al lui Dragnea.

Asta in conditiile in care cazinoul din Constanta mea natala se prabuseste in mare. La Ministerul Dezvoltarii este un constantean, in loc sa rezolve aceasta problema rusinoasa, ei bine n-am gasit bani. Am gasit in schimb 12 milioane de euro sa facem stadion la Teleorman, dar pentru patrimoniul romanesc nu sunt bani”, a acuzat Radu Tudor.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a fost dat afara, vineri, din functia de consilier onorific al premierului dupa ce a declarat ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru stadionul din Alexandria.

„Nu am nimic cu cei care sustin sportul, fotbalul, dar sunt convins ca erau alte lucruri la nivel national…”, a adaugat Eugen Teodorovici.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Viktor Orban vine in Transilvania chiar inainte de alegerile din 9 iunie. Ministru ungar: „Oricine este dusmanul maghiarilor din Transilvania este dusmanul Ungariei”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va sosi in Transilvania la inceputul lunii iunie, subliniind parteneriatul strategic…

O oră ago

Rascoala in Noua Caledonie a celor care doresc independenta. Franta a trimis trupe pentru a readuce „ordinea si linistea” – Video

Franta a impus miercuri stare de urgenta in teritoriul francez Noua Caledonie din Pacific pentru…

O oră ago

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

3 ore ago

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea de Drept din cadrul ASE Bucuresti

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea…

O oră ago

Accident comis de o soferita in Capitala, o bunica si nepotul ei au fost loviti in timp ce traversau strada

O soferita in varsta de 44 de ani din Bucuresti a lovit joi cu masina…

2 ore ago